fbpx

Rekruttering

At søge en ny medarbejder kan være en lang og udfordrende proces. Med KRUNIKA Rekruttering kan du få assistance til netop de elementer af  rekrutterings processen, som du gerne vil slippe for.

Dine fordele ved at vælge KRUNIKA

Netværk: 

René har et stort netværk i byggematerialebranchen, et netværk som er under hastig udvikling. KRUNIKA opbygger byggematerialebranchens største database af både aktivt jobsøgende, samt ikke mindst dem, som hemmeligt drømmer om en ny stilling. Derfor kan du nå ud til de dygtigste medarbejdere og ledere i byggematerialebranchen. 

Brancheforståelse: 

René har mere end 27 års erfaring i byggematerialebranchen, han kender kulturen, sproget og kravene i branchen. Den baggrund giver KRUNIKA et unikt udgangspunkt for at forstå din virksomheds konkrete behov, og det ved René af egen erfaring er ultimativ vigtigt. 

Ledelseserfaring: 

Vi er en mindre virksomhed med 2 ansatte, derfor er din rekrutteringskonsulent altid den samme. René har 18 års direktør erfaring, er uddannet som ICC certificeret coach og har et renommé for at have en god menneskelig empati og menneskelig forståelse. 

Onboarding specialist: 

Vi er specialister i Onboarding, som optimalt bliver faciliteret som et personligt velkomstforløb. En succesfuld velkomst af din nye medarbejder, øger sandsynligheden for at du og din virksomhed ikke bliver en del af statistikken, hvor 22% af alle nyansatte stopper inden der er gået 45 dage. Vi deler vores viden og erfaring med dig. 

Nedenstående liste er nogle af de ydelser vi tilbyder: