fbpx

Rekruttering

Er du i tvivl om du skal gøre det som du plejer, eller… 

 

Brug din tid på det du er god til – og spar penge 

Jeg har gennem min lange direktør karriere erfaret på egen krop, hvor tidskrævende en opgave, det er at skulle rekruttere nye medarbejdere. Derudover stjæler den ofte din primære fokus på at udvikle forretningen – Måske er rekruttering ikke din spidskompetence, og måske kender du det med at have intentionen om at være godt forberedt, men så lige pludselig siger en kollega, at der står en kandidat og venter på en samtale med dig. – Jeg har prøvet det! – mange gange som ansættende leder….. Tankerne flyver….Den tager jeg lige på rutinen, og jeg har jo heldigvis min mavefornemmelse – Har du også prøvet det? 

Dine fordele ved at vælge KRUNIKA

Netværk: 

Jeg har et stort netværk i byggematerialebranchen, et netværk som er under hastig udvikling. KRUNIKA opbygger byggematerialebranchens største database af både aktivt jobsøgende, samt ikke mindst dem, som hemmeligt drømmer om en ny stilling. Derfor kan du nå ud til de dygtigste medarbejdere og ledere i byggematerialebranchen. 

Brancheforståelse: 

Jeg har mere end 31 års erfaring i byggematerialebranchen, jeg kender kulturen, sproget og kravene i branchen. Den baggrund giver KRUNIKA et unikt udgangspunkt for at forstå din virksomheds konkrete behov, og det ved jeg af egen erfaring er ultimativt vigtigt. 

Ledelseserfaring: 

Din rekrutteringskonsulent altid den samme. Jeg har 21 års direktør erfaring, er uddannet som ICC certificeret coach og har et renommé for at have en god menneskelig empati og menneskelig forståelse. 

Onboarding specialist: 

Jeg er specialist i Onboarding, som optimalt bliver faciliteret som et personligt velkomstforløb. En succesfuld velkomst af din nye medarbejder, øger sandsynligheden for at du og din virksomhed ikke bliver en del af statistikken, hvor 22% af alle nyansatte stopper inden der er gået 45 dage. Jeg deler min viden og erfaring med dig. 

KRUNIKA tilbyder følgende Rekrutterings ydelser:

Jeg gør det meste...

Jeg finder din nye medarbejder

KRUNIKA Headhunting+ er en special ydelse tilpasset byggematerialebranchen og tilbydes kun til stillinger i den branche.

KRUNIKA facilterer de indledende processer og du gennemfører selv de afsluttende samtaler med spidskandidaterne.

Læs nærmere her

Det komplette forløb

Jeg finder din nye Direktør

KRUNIKA Headhunting+ Direktør er en special ydelse tilpasset byggematerialebranchen.

Du er sikret et bredt og stærkt kandidatfelt.

 

Læs nærmere her

Jeg headhunter din nye medarbejder

Jeg  headhunter diskret din nye medarbejder

KRUNIKA sørger for at finde din nye medarbejder i det skjulte.

Du er sikret fuld diskretion

 

Læs nærmere her

Jeg tilbyder ovenstående rekrutteringsydelser – specialiseret i byggematerialebranchen.

Du kan få tilpasset mine ydelser efter dit behov, jeg arbejder med 100% fleksibilitet – kontakt mig og vi finder en løsning, der passer din virksomhed.

Kandidater i Byggematerialebranchen tilbydes følgende:

Tryghedspakken

Du skal have den bedste velkomst!

Helt unikt tilbyder KRUNIKA at være din sparringspartner i de første 3 måneder, det skaber tryghed og en langt bedre opstart i din nye virksomhed.

 

Læs nærmere her

Minimum 10 års brancheerfaring...

Jeg markedsfører dig gerne

På vej mod dit drømmejob?

Måske er du mellemfornøjet i din nuværende stilling og vil gerne fortroligt undersøge dine muligheder. Du kan trygt stole på min fortrolighed.

 

Læs nærmere her

Måske Mellemfornøjet ?

Mellemfornøjet – er det godt nok?

Man trives ikke i sit arbejdsliv, når man er nået til dette punkt…. Måske du skal videre?

KRUNIKA tilbyder at opbevarer dine fortrolige karriereønsker.

 

Læs nærmere her

Udvalg af virksomheder som har tillid til KRUNIKA: