Kandidatdatabase

Mellemfornøjet… – er det godt nok?

Når man er mellemfornøjet i sit arbejdsliv, så trives man ikke. Måske er du generelt træt af dit job, dine opgaver, din leder eller nogle af dine nærmeste kollegaer.

Det er typisk en hård proces at forlade sin arbejdsplads og sine bedste kollegaer, derfor anbefaler KRUNIKA  at du giver dit nuværende job og virksomhed en ekstra chance. Prøv at fokusere på hvad du selv kan gøre for at forbedre din job situation – vær ærlig og få en god dialog med din leder.

Var det ikke løsningen, så kan KRUNIKA hjælpe dig videre.

 

ca. 50% af alle besatte stillinger i byggematerialebranchen, bliver ikke slået op officielt – Du kommer tættere på dit drømmejob ved at fortælle mig om det.

 

KRUNIKA tilbyder 2 muligheder for at opbevare din fortrolige information om dine karriere ønsker:

 

Byggematerialebranchens Kandidatdatabase:

Uanset om du er ledig, eller om du er i job, men er på jagt efter nye udfordringer, er du velkommen til at uploade dit CV. Som bruger af vores Kandidatdatabase tilbyder KRUNIKA en gratis fortrolig karrieresamtale på 15 min

LinkedIn:

KRUNIKA tilbyder også muligheden for blot at linke op med René på LinkedIn, skrive en besked, efterfølgende bliver du kontaktet for en fortrolig dialog om dine karriere drømme.

Sådan uploader du dit CV til Byggematerialebranchens kandidatdatabase:

Klik på “Byggematerialebranchens Kandidatdatabase” i nedenstående oversigt – herefter kan du uploade dit CV ved at følge guiden.

Vi ser frem til at høre fra dig.