fbpx

Kandidatdatabase

Byggematerialebranchens Kandidatdatabase

Kandidatdatabasen er det første sted, jeg søger efter relevante kandidater til både de officielle og uofficielle stillinger, jeg arbejder med.

Bemærk: Er du ansat ved en af mine samarbejdsparterne, så bedes du ikke indsende dit CV, men jeg opfordrer dig til at tage en dialog med din leder om dine udfordringer og måske ønsker i arbejdslivet.

Mellemfornøjet… – er det godt nok?

Når man er mellemfornøjet i sit arbejdsliv, så trives man ikke. Måske er du generelt træt af dit job, dine opgaver, din leder eller nogle af dine nærmeste kollegaer.

Det er typisk en hård proces at forlade sin arbejdsplads og sine bedste kollegaer, derfor anbefaler KRUNIKA  at du giver dit nuværende job og virksomhed en ekstra chance. Prøv at fokusere på hvad du selv kan gøre for at forbedre din job situation – vær ærlig og få en god dialog med din leder.

Var det ikke løsningen, så kan KRUNIKA hjælpe dig videre.

Ca. 50% af alle besatte stillinger i byggematerialebranchen, bliver ikke slået op officielt – Du kommer tættere på dit drømmejob i Byggematerialebranchen, ved at fortælle mig om det.

 

KRUNIKA tilbyder at opbevare dine fortrolige karriere ønsker

Du er velkommen til uploade dit CV, derudover stiller jeg også nogle relevante spørgsmål.

✔️ Du vil opleve 100% fortrolighed.

✔️ Du vil opleve min repektfulde håndtering.

✔️ GDPR sikkert – du kan altid afmelde dig igen.

Opretter du dig i kandidatdatabasen, tillader jeg mig at kontakte dig, såfremt du og dine kvalifikationer matcher de kriterier, jeg er blevet givet til en konkret rekrutteringsopgave.

Når du er oprettet i databasen, vil du løbende modtage meddelelser om, hvorvidt du fortsat ønsker at være oprettet i databasen. Du kan altid framelde dig igen.

Du er velkommen til at følge mig på LinkedIn eller KRUNIKA Headhunting.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

René Krogsgaard Rønne

Mobil: 26795653

E-mail: rene@krunika.dk