fbpx

Værktøjer

Den helt rette kandidat 

KRUNIKA sørger for, at din rekruttering er grundig og med størst mulig sikkerhed for, at det er det rette match til jobbet og virksomheden. 

KRUNIKA anvender Analyser og IQ test fra e-stimate ApS  

Rene Krogsgaard Rønne er certificeret i at anvende e-stimate HR-analyser og personadfærdsprofiler som e-interpersonal, e-teamprofile, e-fivefactor, IQ Potentiale test og teamanalyser. Årsagen til valget af e-stimate som samarbejdspartner er, at e-stimate lever op til vores krav om, at levere dig enkle og forståelige rapporter, udarbejdet på baggrund af valide og præcise testværktøjer. 

KRUNIKA samarbejder og udfører analyser fra e-stimate Aps, hvis materiale er udviklet med afsæt i den skandinaviske virksomhedskultur og baseret på anerkendt forskning. E-stimate er kåret som Danmarks bedste testudbyder tre år i træk (2016-2018). 

Analysen er med til at sikre, at det er den helt rette kandidat, som ansættes. 

Se mere om e-stimate på www.e-stimate.dk 

 

 

 

KRUNIKA anvender Elvium rekrutteringssystem 

Derudover sikrer KRUNIKA, at din rekruttering opfylder betingelserne til korrekt behandling af personoplysninger i henhold til GDPR. KRUNIKA anvender Elvium, som er et effektivt og brugervenligt rekrutteringssystem, hvor du får adgang til at se alle ansøgninger på en nem og overskuelig måde. 

Se her hvilke fordele det giver.  

Denne video viser mere om Elvium – klik her 

Hvis du vil vide mere om Elvium – https://elvium.com/da 

Elvium

KRUNIKA anvender GAIS God Arbejdslyst måling

Du kan se en video om GAIS målingen – her