fbpx

BOOKING

Book en uforpligtende samtale på 25 min.

Mine telefontider ligger

tirsdag og fredag fra 13.00 – 17.00

Jeg har respekt for din tid, derudover vil jeg gerne være forberedt bedst muligt til vores samtale.

Til samtalen finder vi i fællesskab ud af, hvilket behov din virksomhed har. Du vil ligeledes få sparring og forslag til hvordan din virksomhed kan komme i gang med at starte dialogen om medarbejdertrivsel, samt med at udvikle en ny trivselskultur.

Når du laver en online booking, har vi først en aftale, når du har modtaget en bekræftelse fra KRUNIKA

Bemærk du skal udfylde en kode med 4 bogstaver inden du trykker Send

PS: Du er også velkommen til at sende en mail på rene@krunika.dk

Tak for din interesse

Kalender er ved at loade...
Powered by Booking Calendar


To show CAPTCHA, please deactivate cache plugin or exclude this page from caching or disable CAPTCHA at WP Booking Calendar > Settings General page in Form Options section.

KRUNIKA I/S

Stenagervænget 18, Skibet

7100 Vejle

Mobil: 2679 5653

Mail: rene@krunika.dk

CVR 3829 7589

Find KRUNIKA på Google Maps

Jeg oplever Rene som en unik sparringspartner. Han formår at koble sin ledererfaring, uddannelser og sine menneskelige egenskaber sammen med en lyst til at gøre en forskel for sine kunder. Desuden formår Rene at koble det teoretiske sammen med det praktiske, hvilken gør at han med sin sociale intelligens kan komme med enorm god sparring og relevante løsninger.

Ulrich Jacobsen

AB Consult & Coaching

Et ord der gennemsyrer René Krogsgaard Rønne og som matcher mig 100% på mig som person og min forretning er: Ordentlighed

De bedste anbefalinger herfra. Troværdighed og loyalitet på højesteniveau.

Carsten S. Hansen

Direktør, XL-BYG Brejnholt Lillebælt

Jeg valgte at arbejde sammen med René på grund af hans faglige netværk og personlige kompetencer. René fik hurtigt en god forståelse for mig som person og mine forventninger.

Søren Møller

Ejer , XL-BYG Samsø