fbpx

Jeg er klar til at være et aktivt bestyrelsesmedlem i din bestyrelse

Betyder holistisk ledelse noget for dig? Så læs videre…

Jeg ønsker at bidrage til at flest mulige mennesker får et bedre arbejdsliv og dermed gælder det også dig… Kære leder/ejerleder.

”Jeg tror på, at det er vigtigt at vi udvikler os selv som mennesker igennem hele livet, da vores motivation, lyst og værdier løbende ændrer sig. Derfor tror jeg også på, at alle medarbejdere har en indre naturlig motivation for at lykkes med sine arbejdsopgaver – og det skal vi have frem”

I starten af 2020 besluttede jeg at følge mine drømme og missionen om, at skabe et bedre arbejdsliv for flere. Derfor blev KRUNIKA etableret med et værdisæt om, at ordentlighed er det indtryk, der skal præge samarbejdet med René. Dette er rygraden i tankesættet, væremåden og de beslutninger og anbefalinger du får fra et samarbejde med mig.

”Jeg er optaget af, at få mennesker og teams til at præstere optimalt. Jeg er en menneskekender, og min personlighed gør, at jeg er drevet af at skulle lykkes som et team – og det er heldigvis moderne”

Mit mål er, at bidrage til at fremme god arbejdslyst, motivation, effektivitet samt styrke samarbejdet i din virksomhed – altid med virksomhedens strategi og mål for øje.

Certificeringer og uddannelser:

  • ICC certificeret Coach, 2017
  • Certificeret i e-stimate adfærdsprofiler, 2019
  • Certificeret Arbejdslyst konsulent, 2020
  • GAIS Certificeret, 2019-2024
  • Certificeret Paul Ekman ETaC 2022 (evaluering af sandfærdighed og løgn)
  • AROS BOARD Bestyrelsesuddannelse, grundlæggende, 2023 (Del 2 gennemføres i 2024)

Lederuddannelser fra Erhvervsakademi Dania og Erhvervsakademi Århus.