fbpx

Velkommen til KRUNIKA – et bedre arbejdsliv

Din lokale trivselsekspert i Trekantområdet

 

KRUNIKA skaber værdi inden for udvikling af medarbejdertrivsel, lederudvikling og headhunting.

 

Hos KRUNIKA tror vi på, at medarbejderne er virksomhedernes vigtigste aktiv – og vi har en mission om, at bidrage til, at flere virksomheder kommer nemt og trygt i gang med at træffe bedre beslutninger, når det handler om medarbejdernes trivsel og engagement.

Vi ved nemlig, at der er et stort potentiale i at fokusere på medarbejdernes motivation og trivsel blandt andet for at øge sandsynligheden for bedre fastholdelse af dygtige medarbejdere. Derfor gælder det om at have virksomhedens kerneopgave og værdier identificeret og have det som en ledestjerne i dagligdagen. Rigtig meget mistrivsel opstår netop når mennesker glemmer kerneopgaven og værdierne i den travle hverdag.

 

KRUNIKA bidrager til at skabe et bedre arbejdsliv – både for den enkelte ansatte og for lederen. Et godt arbejdsliv er der, hvor man oplever mening i sit arbejde, hvor man mestrer sine opgaver, og hvor man oplever sin leder som kompetent på både det faglige og sociale niveau.

 

Vi bidrager til at fremme god ledelse og bidrager til et øget fokus på gevinsterne ved øget medarbejdertrivsel og arbejdsglæde. Dette gør vi gennem:

  • Trivselsmålinger og udvikling af trivselskultur
  • Organisationsudvikling gennem samskabelse af bedre engagement og bedre ledelse
  • Ledersparring
  • Rekrutteringspartnerskaber

 

KRUNIKA arbejder primært med mindre og mellemstore virksomheder i Trekantområdet.

 

Sammen identificerer vi økonomisk uudnyttet værdi og fremmer et bedre arbejdsliv.

Mød René

Trivselsekspert, direktør og sparrings partner

Bag KRUNIKA står René K. Rønne. René er oprindeligt uddannet tømmerhandler og har arbejdet i trælastbranchen siden 1992 – de sidste 17 år som direktør. I den tid har René fået værdifulde erfaringer med at skabe øget engagement og motivation hos medarbejdere, hvilket har resulteret i forbedrede resultater.

 

”Jeg tror på, at det er vigtigt at vi udvikler os selv som mennesker igennem hele liver, da vores motivation, lyst og værdier løbende ændrer sig. Derfor tror jeg også på, at alle medarbejdere har en indre naturlig motivation for at lykkes med sine arbejdsopgaver – og dem skal vi have frem”

 

I starten af 2020 besluttede René sig for at følge sine drømme og missionen om, at skabe bedre trivsel for flere. Derfor blev KRUNIKA etableret med et værdisæt om, at ordentlighed er det indtryk, der skal præge samarbejdet med René. Dette er rygraden i tankesættet, væremåden og de beslutninger og anbefalinger du får fra et samarbejde med KRUNIKA.

 

”Jeg er optaget af, at få mennesker og teams til at præstere optimalt. Jeg er en menneskekender, og min personlighed gør, at jeg er drevet af at skulle lykkes som et team – og det er heldigvis moderne”

 

Renés mål er, at bidrage til at fremme god arbejdslyst, motivation, effektivitet samt styrke samarbejdet i din virksomhed – altid med virksomhedens strategi og mål for øje.

 

Certificeringer og uddannelser:

  • ICC certificeret Coach, 2017
  • Certificeret i e-stimate adfærdsprofiler, 2019
  • Certificeret Arbejdslyst konsulent, 2020
  • Certificeret GAIS Business partner, 2020

Lederuddannelse fra Erhvervsakademi Dania og erhvervsakademi Århus.

Derudover er jeg med i Rotary Vejle Fjord, hvor jeg deltager med frivilligt arbejde.

KRUNIKA blev i 2020 udvalgt af Velliv Foreningen til at gennemføre Projekt “Et bedre arbejdsliv” i 2021. Hensigten er at skabe en Metode flere virksomheder kan bruge til at gøre arbejdet med Mental Sundhed i virksomheden konkret, håndterbar og lettere at forstå. UNIKA Metoden som udvikles, bliver skabt med stor fokus på at være nem anvendelig i praksis, samt med stor fokus på at bedre trivsel og ledelse er noget medarbejdere og ledere skaber sammen.

Læs mere her

Værdisæt

Ordentlighed er det indtryk, du får ved at samarbejde med mig.

Det er rygraden i mit tankesæt, væremåde og i alle mine beslutninger.

Hvad betyder KRUNIKA?

 

KRUNIKA udtales KRU-NIKA.

KRUNIKA er en sammenskrivning af mit efternavn Krogsgaard Rønne og Unika.

UNIKA, fordi jeg gerne vil gøre noget der er unikt. Løsningerne, du får hos mig, er tilrettelagt helt specielt til dig.

 

KRUNIKA er stolt sponsor af  Danske Hospitals Klovne.  

Da de Danske Hospitals Klovne tidligere har givet vores familie vigtige smil 😀 – giver KRUNIKA i 2021 et bidrag til, at andres børn i en svær tid – oplever flere smil.