fbpx

Etik og fortrolighed

Hos KRUNIKA er høj etik og fortrolighed i forhold til vores samarbejdspartnere og kandidater af allerstørste vigtighed, og vi behandler alle med fuld respekt.

Som kunde i KRUNIKA behandles alle oplysninger om jeres virksomhed på fortrolig vis. Vi kontakter ikke vores samarbejdspartnerers ansatte med forslag om stillingsskifte, og dette princip bibeholdes også 6 måneder efter ophørt samarbejde. Ligeledes kontakter vi ikke kandidater, som stadig er ansatte i den virksomhed, vi har rekrutteret dem til.

Efter ansættelse af den bedst egnede kandidat anser vi det som god skik at følge op på tilfredshed med ansættelsen i op til seks måneder. Denne sparring sikrer, at medarbejder og virksomhed kommer til at fungere optimalt sammen så hurtigt som muligt. Ligeledes tilbyder vi tilkøb af tre måneders garanti efter ansættelsen i UNIKA rekrutteringsforløbet.

Derudover er det vigtigt at pointere, at vi ikke videregiver oplysninger om vores kunder og kandidater uden deres samtykke. Læs mere om behandling af oplysninger under Privatlivs- og datapolitikken HER