fbpx

UNIKA rekrutteringsforløb

KRUNIKAs UNIKA Rekrutterings forløb er udviklet, så du kan udvælge et menneske som er: 

  • motiveret
  • fagligt kompetent
  • kan levere de ønskede resultater
  • har personlig kemi med lederen
  • og kan matche kulturen

 

Specielt for det komplette UNIKA forløb er:

  • Analyserne af leder, team og kultur (inkluderet i prisen)
  • Betaling i 4 rater
  • Onboarding rådgivning

UNIKA Rekrutterings forløb – Bæredygtig rekruttering der holder! 

Alle vores ydelser er unikke – og vi tilpasser altid processen til din virksomheds specifikke ønsker og behov, uden at vi går på kompromis med kvaliteten og det endelige resultat. 

Vi anbefaler det fulde program – Men du kan tilpasse forløbet efter dine ønsker og behov

UNIKA rekrutterings proces:

Virksomhedsanalyse: 

Vi indleder med at sikre, at KRUNIKA har forståelse for virksomheden, mål, strategi, organisation, salgsmetode og salgsproces.

Teamanalyse: 

KRUNIKA gennemfører en e-stimate Teamanalyse (op til 5 personer er inkluderet). Vi får en indsigt de personprofiler, som kandidaten skal samarbejde med. 

Personprofil analyse: 

Grundig afdækning af den kandidat profil du ønsker. KRUNIKA garanterer, at du bliver udfordret på dine ønsker til personprofilen. e-stimate Jobprofil i forhold til adfærdstræk og e-stimate Kulturanalyse af teamet gennemføres. Analyserne munder ud i en person profil, hvor vi husker på, at kandidaten skal passe ind i den kultur som findes. Vi ved, at de personlige kompetencer er mindst lige så vigtige som de faglige. Vi overvejer sammen, om der er interne kandidater.

KRUNIKA gennemfører en grundig dialog med øvrige nøglemedarbejdere, så vi kan lave en dybdegående analyse af hvad der skal til, for at blive succesfuld i jeres organisation og i den konkrete stilling. 

Job analyse: 

Vi gennemgår jobbets indhold, konkrete succes kriterier samt løn og ansættelsesvilkår.

Leder analyse: 

Vi kender vigtigheden af at matche leder og medarbejder. Derfor gennemfører den ansættende leder en e-stimate adfærdsprofil. Adfærdsprofilen holder vi op mod finale kandidaterne, således vi finder det bedste match. 

Stillingsopslag: 

Sparring og hjælp til udfærdigelse af stillingsopslaget, den skal være Skarp!
Her må vi gerne være ærlige omkring de udfordringer, der kan være i virksomheden eller stillingen. Vi er gode til at afstemme forventninger med kandidaterne. Vi overvejer at benytte video i processen, måske deltager de kommende kollegaer i videoerne.
 

Annoncering: 

KRUNIKA faciliterer, at stillingen bliver opslået på Jobindex, KRUNIKA.dk samt på KRUNIKAs LinkedIn side. Byggematerialebranchens kandidatdatabase gennemgås. 

Vi benytter Jobindex Quick Apply, som gør ansøgnings processen mere simpel.

Evt. yderligere annoncering, faktureres efter regning. 

Search:  

Vi identificerer relevante profiler via vores LinkedIn Recruiter licens, Facebook, vores personlige netværk og KRUNIKAs Kandidatdatabase for Byggematerialebranchen. I Search processen kan du forvente en tæt dialog, i forhold til afdækning af de relevante profiler. Vi arbejder opsøgende og effektivt for at finde de bedste kandidater. 

Telefonisk screening: 

I KRUNIKA telefonscreener vi os frem til kandidaterne, der inviteres til 1. samtale. Formålet med denne screening, er at få en vigtig forhåndsviden, samt at fravælge kandidater, hvor motivation og forventninger ikke matcher stillingen. 

Interview 1. samtale: 

Vi interviewer egnede kandidater hos KRUNIKA i Vejle eller Online via video-platformen Whereby. En videooptagelse af finalekandidaternes 1. samtale fremsendes til gennemsyn. Vi når frem til finale kandidaterne, som typisk er 3 personer. 

e-stimate Adfærdsprofiler & Cultural Fit: 

KRUNIKA gennemfører adfærdsprofil analyser af Finale kandidaterne (3 person adfærdsprofiler er inkluderet). Kandidaterne tilbydes en tilbagemelding på deres adfærdsprofiler. 

KRUNIKA analyserer også, om Finale kandidaterne passer ind i den etablerede kultur i temaet. 

IQ/evne test kan efter ønske tilkøbes (anbefales til lederstillinger) 

Inden du møder kandidaterne, vil du få tilsendt en præsentation af hver kandidat, inklusiv kort resume af adfærdsprofil og kulturel match med teamet, samt KRUNIKAs vurderinger i forhold til styrker og udviklingspunkter. 

Case til kandidaterne: 

Vi tilbyder sparring på opbygning af en konkret og realistisk Case/opgave som kandidaterne skal udføre med udgangspunkt i virksomhedens hverdag og som relaterer til jobfunktionen.

Interview 2. samtale hos Virksomheden: 

De valgte finale kandidater interviewes af ansættende leder, KRUNIKA deltager gerne i samtalerne (aftales individuelt). 

Kemi mellem leder og kandidat er i fokus, da faglighed og motivation er afdækket af KRUNIKA. 

Referencer: 

KRUNIKA trækker 2-3 referencer (op til 10 år tilbage) på ønskede kandidater. Her det vigtigt, at vi lytter aktivt og ikke er farvet af eget indtryk. 

SOME/Online tjek af kandidater: 

Vi tjekker kandidaten på de sociale medier. 

Udvælgelse: 

KRUNIKA bistår dig naturligvis med sparring i udvælgelsesprocessen, og kommer med vores anbefaling til valg af kandidat. Du og din virksomhed beslutter jer for jeres nye medarbejder. KRUNIKA tilbyder at bistå jer i kontraktforhandlingen med medarbejderen. 

Velkomst til din nye medarbejder:

Det er hjerteblod for KRUNIKA, at vores deltagelse i rekrutteringer bidrager til et bedre arbejdsliv for alle involverede mennesker, derfor har du mulighed for at få rådgivning og vejledning til onboarding, så du og de øvrige medarbejdere kan byde jeres nye kollega velkommen.

 

Håndtering af afslag: 

Vi sikrer en professionel håndtering af alle fravalgte kandidater, så I som virksomhed fremstår med en stærk Employer branding. Alle kandidater som har været til samtale og fået foretaget en e-stimate adfærdsprofil, modtager en personlig tilbagemelding af analysen og interviewet. Kandidaterne informeres om beslutningsgrundlaget for virksomhedens valg af kandidat.

Garanti:

KRUNIKA arbejder ikke med en garanti på, at kandidaten bliver i jobbet i de første 3 måneder – det ser vi ikke som nødvendigt qua vores UNIKA rekrutteringsproces. 

Vi tilbyder dog, at man kan tilkøbe en sådan garanti på 3 måneder til en tillægspris på 10.000 kr. 

KRUNIKA No Cure No Pay: 

KRUNIKA garanterer at skulle du mod forventning ikke ansætte en af de kandidater, som vi præsenterer dig for, er forløbet næsten uden omkostninger for dig. Du betaler altid 1. rate (25%) til dækning af e-stimate analyser og ansøgningsadministration. Derudover eventuelt igangsat betalt annoncering. 

Vi forventer en rekrutterings proces på 6-8 uger. 

Pris indikation: 45 – 70.000 kr. excl. moms

Din pris afhænger bl.a. stillingstype og dit konkrete behov. Vi skræddersyer gerne forløbet efter dine ønsker. Vi aftaler altid en fast pris, når vi har aftalt opgavens indhold.

Bemærk: Flere e-stimate analyser er inkluderet i prisen (person, team, kultur). 

Skal KRUNIKA hjælpe dig med at finde din drømme medarbejder?, Så kontakt René på mobil 2679 5653 eller rene@krunika.dk

Se eksempler på andre rekrutteringsforløb her:

BASIS Rekruttering

BASIS Rekrutterings forløbet er vores ydelse der supplerer din egen normale rekrutteringsproces – ideel når du ønsker at hæve standarden og sikkerheden i valget af kandidat.

Se hvilke elementer der indgår i løsningen her…

Din Rekrutteringspartner

Din Rekrutteringspartner er den fleksibe rekrutteringsløning til alle brancher. Her har du muligheden for at bruge de rekrutterings ydelser, som er relevante for netop din virksomhed. Du kan frit vælge en eller flere processer, som du ønsker outsourcet, mens der er andre elementer, din virksomhed selv kan foretage. Enkelt og helt simpelt – og du betaler kun for det har behov for.

Læs om mulighederne her…