fbpx

Hvorfor skal du overveje ekstern rekruttering?

Er du i tvivl om du skal gøre det som du plejer, eller… 

 

Brug din tid på det du er god til – og spar penge 

Jeg har gennem min lange direktør karriere erfaret på egen krop, hvor tidskrævende en opgave, det er at skulle rekruttere nye medarbejdere. Derudover stjæler den ofte din primære fokus på at udvikle forretningen – Måske er rekruttering ikke din spidskompetence, og måske kender du det med at have intentionen om at være godt forberedt, men så lige pludselig siger en kollega, at der står en kandidat og venter på en samtale med dig. – Jeg har prøvet det! mange gange som ansættende leder….. Tankerne flyver….Den tager jeg lige på rutinen, og jeg har jo heldigvis min mavefornemmelse – Har du også prøvet det? 

Op mod 20% af alle nyansatte – stopper indenfor 3 måneder 

Hvorfor sker det så ofte… Det er ikke altid sikkert, at det var en fejlrekruttering. Jeg har i de senere år haft 3 ny ansatte medarbejdere, der stoppede efter henholdsvis 2 dage, 5 dage og 4 måneder. Årsagen var i alle 3 tilfælde, at jeg ansatte på mavefornemmelse og fordi flere anbefalede medarbejderen. Det viste sig dog, at de ikke passede ind i kulturen i virksomheden. Kandidatanalysen 2019 fra Ballisager viser, at en Onboarding proces, der starter allerede ved kontrakt underskrivning er optimalt. Der skal være fokus på at lære sine nye kollegaer at kende, falde godt til socialt, være i tæt kontakt med sin leder, samt at få mulighed for at begynde på egne opgaver omgående.                         

KRUNIKA tilbyder helt unikt at facilitere Onboarding processen for jer. Vi kalder det “UNIK Velkomstforløb” tilpasset unikt til din virksomhed og vigtigst af alt – tilpasset til din nye medarbejder. Vi understøtter forløbet digitalt og selvfølgelig via personlig sparring. 

Lad KRUNIKA gøre dét, vi er bedst til 

En bæredygtig og succesfuld rekrutteringsproces kræver et grundigt forarbejde. KRUNIKA har som ambition at skabe et bedre arbejdsliv for vores samarbejdspartnere og kandidater. Vi er specialister i mennesker & rekruttering. Sagt kort: gør det du er bedst til – det gør vi!  

Headhunting… få adgang til din ønske medarbejder!  

KRUNIKA er specialist i Byggematerialebranchen. Vi er i løbende i kontakt med talentfulde kandidater fra byggematerialebranchen, som ikke aktivt søger nyt arbejde, men som drømmer om nye udfordringer.

Når vi arbejder som headhunter, så kommer vi i dialog med de “passive kandidater”, kandidater som ikke aktivt kigger efter nyt job.

De interessante “passive kandidater” tilbyder KRUNIKA en dialog, om deres ønsker til fremtiden. Vi ser ofte at “passive kandidater” ikke har overvejet, at deres jobfunktion, som et snigende fænomen, har udviklet sig til egentlig ikke at være drømmejobbet længere. Vi oplever også at, personlige forhold har udviklet sig gennem tiden, så nye ønsker kommer frem – Det har vi så en dialog om.

Bemærk KRUNIKA arbejder for et bedre arbejdsliv for flere, derfor presser og lokker vi ikke mennesker (kandidater) med store lønstigninger for at skifte til en ny arbejdsplads, vi arbejder med holistisk tilgang. 

Vi har et stort netværk i branchen, du sikrer dig dermed et stærkere kandidatfelt at ansætte ud fra.  

Vi tilbyder “Din Rekrutteringspartner” – måske den rigtige løsning for jer. 

Vi ønsker i KRUNIKA at skabe et bedre arbejdsliv for så mange som muligt. Derfor tilbyder KRUNIKA alle rekrutterings processer på timebasis samt i gennemtænkte moduler. Vi er opmærksomme på, at vore samarbejdspartnere ofte selv har HR-professionelle ansat til at facilitere rekrutteringsprocessen. Men vi ved også, at det er optimalt med en ekstern partner til nogle delprocesser. Andre samarbejdspartnere ønsker ikke at prioritere investeringen i en fuld ekstern rekrutteringsproces. Her tilbyder vi, helt unikt, at servicere med nøjagtig det, som du har brug for i din rekrutteringsproces. Vælger du selv at varetage hele rekrutteringsprocessen, tilbyder KRUNIKA, at du kan nøjes med at investere i UNIK Velkomstforløbet. Og det gør vi, fordi vores hjerte banker for at rekrutteringer bliver bæredygtige. – Det giver nemlig et bedre arbejdsliv 🙂 

Samarbejde med KRUNIKA 

17 års direktørerfaring med 100+ rekrutteringer, certificeret coach og rekrutterings uddannet. Renés uddannelse som erhvervscoach, gør at han evner at aflæse ubeviste signaler og kropssprog hos kandidaterne. De evner øger sandsynligheden for at vi kan spotte svagheder ved kandidaten, du øger herved sandsynligheden for at få ansat den bedste medarbejder. Den rigtige medarbejder performer hurtigere, da medarbejderen passer ind i teamet og er top motiveret. 

Vores største fordel for dig er, at du altid er sikker på, hvem der repræsenterer din virksomhed i din rekrutteringsproces. Vi er stolte af at være en lille virksomhed med hjertet på rette sted, som altid vil vi gøre os umage samt gøre vores ypperste.  Vores kerneværdi er Ordentlighed. 

Bæredygtig rekruttering  

KRUNIKA ønsker at bidrage til en rekruttering, hvor matchet mellem kandidat og virksomhed er rigtigt. Vurderer vi, at kemien mellem leder og kandidat er tvivlsom, så italesætter vi det. Vi ved at afstand til arbejdet er en faktor, som skal have stigende fokus, fordi stemningen i samfundet går mod fokus på Life balance. Vi ved det, at få lov til at arbejde med sine styrker, at arbejde med stor følelse af autonomi samt oplevelsen af mening i jobbet, er af største betydning.

Vi orienterer dig løbende om rekrutteringsprocessen 

Dette indebærer en løbende dialog, ligesom vi tilbyder en ugentlig information om processen. 

Vi tager rekrutterings opgaven af dine skuldre og i “UNIKA Rekruttering” tilbyder vi at præsentere 3 fagligt egnede kandidater, hvor du primært skal tjekke om kemien mellem jer 2 er til stede. I dialog med dig, giver vi vores vurdering af topkandidaterne, samt kommer med vores anbefaling til ansættelse.  

Dine fordele ved at vælge KRUNIKA

Netværk: 

René har et stort netværk i byggematerialebranchen, et netværk som er under hastig udvikling. KRUNIKA opbygger byggematerialebranchens største database af både aktivt jobsøgende, samt ikke mindst dem, som hemmeligt drømmer om en ny stilling. Derfor kan du nå ud til de dygtigste medarbejdere og ledere i byggematerialebranchen. 

Brancheforståelse: 

René har mere end 27 års erfaring i byggematerialebranchen, han kender kulturen, sproget og kravene i branchen. Den baggrund giver KRUNIKA et unikt udgangspunkt for at forstå din virksomheds konkrete behov, og det ved René af egen erfaring er ultimativ vigtigt. 

Ledelseserfaring: 

Vi er en mindre virksomhed med 2 ansatte, derfor er din rekrutteringskonsulent altid den samme. René har 18 års direktør erfaring, er uddannet som ICC certificeret coach og har et renommé for at have en god menneskelig empati og menneskelig forståelse. 

Onboarding specialist: 

Vi er specialister i Onboarding, som optimalt bliver faciliteret som et personligt velkomstforløb. En succesfuld velkomst af din nye medarbejder, øger sandsynligheden for at du og din virksomhed ikke bliver en del af statistikken, hvor 22% af alle nyansatte stopper inden der er gået 45 dage. Vi deler vores viden og erfaring med dig.