fbpx

Hvorfor skal du overveje en ekstern rekrutteringspartner?

KRUNIKA Headhunting som rekrutteringspartner

Hellere Lille og Kvik end Stor og Tung tænker jeg, mange som søger en rekrutteringspartner kan tænke, jeg må hellere tage et stort konsulenthus – men ofte får du ikke opfyldt dine individuelle behov.
Hos KRUNIKA har du altid den samme kontaktperson, nemlig mig. Du vil opleve oprigtig interesse i at sikre dig den bedst mulige menneske der passer til dig og din virksomhed. Velrenommerede og større virksomheder er ofte mere proces orienterede, da opgaverne er fordelt på flere hænder.

Brug din tid på det du er god til – og spar penge

Jeg har gennem min lange direktør karriere erfaret på egen krop, hvor tidskrævende en opgave, det er at skulle rekruttere nye medarbejdere. Derudover stjæler “rekrutteringsopgaven” ofte din primære fokus på at udvikle forretningen – Måske er rekruttering ikke din spidskompetence, og måske kender du det med at have intentionen om at være godt forberedt, men så lige pludselig siger en kollega, at der står en kandidat og venter på en samtale med dig. – Jeg har prøvet det! mange gange som ansættende leder….. Tankerne flyver….Den tager jeg lige på rutinen, og jeg har jo heldigvis min mavefornemmelse – Har du også prøvet det?

Op mod 20% af alle nyansatte – stopper indenfor 3 måneder 

Hvorfor sker det så ofte… Det er ikke altid sikkert, at det var en fejlrekruttering. Jeg har i de senere år haft 3 ny ansatte medarbejdere, der stoppede efter henholdsvis 2 dage, 5 dage og 4 måneder. Årsagen var i alle 3 tilfælde, at jeg ansatte på mavefornemmelse og fordi flere anbefalede medarbejderen. Det viste sig dog, at de ikke passede ind i kulturen i virksomheden. Kandidatanalysen 2019 fra Ballisager viser, at en Onboarding proces, der starter allerede ved kontrakt underskrivning er optimalt. Der skal være fokus på at lære sine nye kollegaer at kende, falde godt til socialt, være i tæt kontakt med sin leder, samt at få mulighed for at begynde på egne opgaver omgående.                         

Jeg tilbyder derfor at minimere den risiko med ydelsen Tryghedspakken-90 dage, som bidrager til en god og tryg opstart for din nye medarbejder. 

 

Lad KRUNIKA gøre dét, jeg er bedst til

En bæredygtig og succesfuld rekrutteringsproces kræver et grundigt forarbejde. KRUNIKA har som ambition at skabe et bedre arbejdsliv for vores samarbejdspartnere og kandidater. Jeg er specialist i mennesker & rekruttering. Sagt kort: gør det du er bedst til – det gør jeg!  

Headhunting… få adgang til din ønskemedarbejder!  

KRUNIKA er specialiceret i Byggematerialebranchen. Jeg er i løbende i kontakt med talentfulde kandidater fra byggematerialebranchen, som ikke aktivt søger nyt arbejde, men som drømmer om nye udfordringer.

Når jeg arbejder som headhunter, så kommer jeg i dialog med de “passive kandidater”, kandidater som ikke aktivt kigger efter nyt job.

De interessante “passive kandidater” tilbyder KRUNIKA en dialog, om deres ønsker til fremtiden. Jeg oplever ofte at “passive kandidater” ikke har overvejet, at deres jobfunktion, som et snigende fænomen, har udviklet sig til egentlig ikke at være drømmejobbet længere. Jeg oplever også at, personlige forhold har udviklet sig gennem tiden, så nye ønsker kommer frem – Det har vi så en dialog om.

Bemærk KRUNIKA arbejder for et bedre arbejdsliv for flere, derfor presser og lokker jeg ikke mennesker (kandidater) med store lønstigninger for at skifte til en ny arbejdsplads, jeg arbejder med holistisk tilgang. 

Jeg har et stort netværk i branchen, du sikrer dig dermed et stærkere kandidatfelt at ansætte ud fra.  

Samarbejde med KRUNIKA 

Jeg har 20 års direktørerfaring med 100+ rekrutteringsforløb, er certificeret coach, rekrutteringsuddannet og har et kursus i evaluering af sandhed og løgn. Min uddannelse som coach, gør at jeg har evner til at aflæse ubevidste signaler og kropssprog hans kandidaterne. De kompetencer øger sandsynligheden for at vi kan spotte svagheder ved kandidaten, du øger herved sandsynligheden for at få ansat den bedste medarbejder. Den rigtige medarbejder performer hurtigere, da medarbejderen passer ind i teamet, arbejder med sine spidskompetencer og er topmotiveret.

Med KRUNIKA som rekrutteringspartner er din største fordel, at du altid er sikker på hvem der repræsenterer din virksomhed og rekrutteringsproces. Jeg er stolt af at være en lille virksomhed med hjertet på rette sted og vil altid gøre mit ypperste. Min absolutte kerneværdi er Ordentlighed.

Bæredygtig rekruttering

KRUNIKA ønsker at bidrage til en rekruttering, hvor matchet mellem kandidat og virksomhed er rigtigt. Vurderer jeg, at kemien mellem leder og kandidat er tvivlsom, så italesætter jeg det. Jeg ved at afstand til arbejdet er en faktor, som skal have stigende fokus, fordi stemningen i samfundet går mod fokus på Life balance. Jeg ved det, at få lov til at arbejde med sine styrker, at arbejde med stor følelse af autonomi samt oplevelsen af mening i jobbet, er af største betydning.

Din tryghed og garanti

✔️ Alle mine kunder skal være 100% tilfreds med mig og mine ydelser.

✔️ Du skal have en oplevelse af Ordentlighed i vores samarbejde.

✔️ Jeg headhunter naturligvis ikke medarbejdere ved mine kunder.