fbpx

Hvorfor skal du overveje en ekstern rekrutteringspartner?

Er du i tvivl om du skal gøre det som du plejer, eller… 

 

Op mod 20% af alle nyansatte – stopper indenfor 3 måneder 

Hvorfor sker det så ofte… Det er ikke altid sikkert, at det var en fejlrekruttering. Jeg har i de senere år haft 3 ny ansatte medarbejdere, der stoppede efter henholdsvis 2 dage, 5 dage og 4 måneder. Årsagen var i alle 3 tilfælde, at jeg ansatte på mavefornemmelse og fordi flere anbefalede medarbejderen. Det viste sig dog, at de ikke passede ind i kulturen i virksomheden. Kandidatanalysen 2019 fra Ballisager viser, at en Onboarding proces, der starter allerede ved kontrakt underskrivning er optimalt. Der skal være fokus på at lære sine nye kollegaer at kende, falde godt til socialt, være i tæt kontakt med sin leder, samt at få mulighed for at begynde på egne opgaver omgående.                         

Jeg tilbyder derfor, at minimere denne risko med KRUNIKAs Tryghedspakken

Lad KRUNIKA gøre dét, jeg er bedst til  

En bæredygtig og succesfuld rekrutteringsproces kræver et grundigt forarbejde. KRUNIKA har som ambition at skabe et bedre arbejdsliv for vores samarbejdspartnere og kandidater. Jeg er specialist i mennesker & rekruttering. Sagt kort: gør det du er bedst til – det gør jeg!  

Headhunting… få adgang til din ønske medarbejder!  

KRUNIKA er specialiceret i Byggematerialebranchen. Jeg er i løbende i kontakt med talentfulde kandidater fra byggematerialebranchen, som ikke aktivt søger nyt arbejde, men som drømmer om nye udfordringer.

Når jeg arbejder som headhunter, så kommer jeg i dialog med de “passive kandidater”, kandidater som ikke aktivt kigger efter nyt job.

De interessante “passive kandidater” tilbyder KRUNIKA en dialog, om deres ønsker til fremtiden. Jeg oplever ofte at “passive kandidater” ikke har overvejet, at deres jobfunktion, som et snigende fænomen, har udviklet sig til egentlig ikke at være drømmejobbet længere. Jeg oplever også at, personlige forhold har udviklet sig gennem tiden, så nye ønsker kommer frem – Det har vi så en dialog om.

Bemærk KRUNIKA arbejder for et bedre arbejdsliv for flere, derfor presser og lokker vi ikke mennesker (kandidater) med store lønstigninger for at skifte til en ny arbejdsplads, jeg arbejder med holistisk tilgang. 

Jeg har et stort netværk i branchen, du sikrer dig dermed et stærkere kandidatfelt at ansætte ud fra.  

Samarbejde med KRUNIKA 

20 års direktørerfaring med 100+ rekrutteringer, certificeret coach og rekrutterings uddannet. Renés uddannelse som erhvervscoach, gør at han evner at aflæse ubeviste signaler og kropssprog hos kandidaterne. De evner øger sandsynligheden for at vi kan spotte svagheder ved kandidaten, du øger herved sandsynligheden for at få ansat den bedste medarbejder. Den rigtige medarbejder performer hurtigere, da medarbejderen passer ind i teamet og er top motiveret. 

KRUNIKAs største fordel for dig er, at du altid er sikker på, hvem der repræsenterer din virksomhed i din rekrutteringsproces. Jeg er stolt af at være en lille virksomhed med hjertet på rette sted, som altid vil gøre mig umage samt gøre mit ypperste.  KRUNIKAs kerneværdi er Ordentlighed. 

Bæredygtig rekruttering  

KRUNIKA ønsker at bidrage til en rekruttering, hvor matchet mellem kandidat og virksomhed er rigtigt. Vurderer jeg, at kemien mellem leder og kandidat er tvivlsom, så italesætter jeg det. Jeg ved at afstand til arbejdet er en faktor, som skal have stigende fokus, fordi stemningen i samfundet går mod fokus på Life balance. Jeg ved det, at få lov til at arbejde med sine styrker, at arbejde med stor følelse af autonomi samt oplevelsen af mening i jobbet, er af største betydning.

Jeg orienterer dig løbende om rekrutteringsprocessen 

Dette indebærer en løbende dialog, ligesom jeg tilbyder en ugentlig information om processen. 

Din tryghed og garanti

✔️ Alle mine kunder skal være 100% tilfreds med mig og mine ydelser.

✔️ Du skal have en oplevelse Ordentlighed i vores samarbejde.

✔️ Jeg headhunter narturligvis ikke medarbejdere ved mine kunder.