fbpx

UNIKA Kandidater

Byggematerialebranchen

På vej mod dit drømmejob?

– jeg markedsfører dig gerne!

 

Måske er du mellemfornøjet i din nuværende stilling og vil gerne fortroligt undersøge dine muligheder i din arbejdsradius – KRUNIKA kan hjælpe dig videre i karrieren på en ny og lidt utraditionel måde i byggematerialebranchen.

KRUNIKA har måske… det største netværk af ledere og medarbejdere på LinkedIn i hele byggematerialebranchen, ca. 3500 personer (pr.01.03.24)

UNIKA Kandidater er unikt og enestående i byggematerialebranchen

Hvem kan blive en UNIKA Kandidat:

 • Du har minimum 10 års brancheerfaring
 • Du er d.d. fastansat i en stilling
 • Du kan være Sælger, Butiks- Logistik- Salgschef
 • Du kan være Direktør
 • Du vil gerne udvikle dig i leverandørleddet. (det vil mange…)
 • Måske er du bare midt i dit arbejdsliv og har behov for et bedre arbejdsliv

 

 

Det er gratis at blive UNIKA Kandidat

Dit udbytte:

 • Du deler dine drømme med mig og  bliver synlig i byggematerialebranchen.
 • Vi arbejder ud fra dine drømme med udgangspunkt i din personlighed og nuværende styrker.

 

Hvordan er UNIKA kandidat forløbet:

 • Indledende samtale via video-link (30 min.) – Vi får sparring på dine karriere drømme.
 • Du får min vurdering af din profil og din markedsværdi, samt sparring på hvordan du kan hæve din markedsværdi.
 • Jeg tilbyder Dig (din profil), aktivt i mit netværk i byggematerialebranchen via LinkedIn opslag. (se et eksempel her: LinkedIn opslag)
 • Måske ender du med at få dit Drømmejob.

Fordelene for din nye arbejdsgiver:

 • De får en topkvalificeret og motiveret medarbejder, som de ellers ikke ville komme i kontakt med.
 • De køber en Kandidat pakke, hvor vi gennemfører samtaler og evt. adfærdsprofil analyser/IQ test. Vi sikrer et optimalt match.
 • Virksomheden får sparring og hjælp til dit onboardingforløb, så du kommer trygt og godt igang med at skabe værdi for din nye virksomhed.
 • Ved opstart har Du, virksomhedens nye medarbejder i de 3 måneders prøvetid, mig som onboarding sparringspartner – så tvivl og usikkerhed bliver håndteret.

Virksomhedens Kandidat pakke:

Virksomheden køber en pakke som kan laves unikt til dig og dine behov… kan indeholde

 • Adfærdsprofil og IQ/Evne test.
 • KRUNIKAs Tryghedspakke i 3 måneder. Kandidaten har ubegrænset mulighed for sparring med René i perioden og René kontakter kanidaten 3 gange i perioden for sparring og dialog.
  Læs mere om Tryghedspakken 90 dage her: https://www.krunika.dk/tryghedspakken-90-dage/ 

Pris indikation for arbejdsgiveren: 25.000 – 50.000 kr. excl. moms

Prisen aftales som en fast pris og er opgave afhængig.

 

Hvem er René Krogsgaard Rønne

René er certificeret ICC coach, har 31 års brancheerfaring, 21 års direktørerfaring og certificeret i personprofil analyser. Du kan forvente fuld diskretion og fortrolighed og ikke mindst oplevelse af ordentlighed. Jeg støtter og udfordrer dig, derudover åbner vi døre sammen, som ellers ikke ville kunne findes.

Læs her, hvordan Kenneth oplevede samarbejdet med mig…

“Jeg blev kontaktet af René Krogsgaard Rønne, som samarbejdede med Brejnholt Lillebælt om at rekruttere deres nye salgschef.

Efter en kort betænkningstid, startede jeg dialogen med René. Det gav mig en stor grad af tillid og tryghed i forløbet, at René har over 25 års erfaring fra trælastbranchen. Det gjorde beslutningen nemmere, da René forstod mine spørgsmål og kunne rådgive mig om mit potentielle karriereskifte.

Jeg gik og drømte om at blive salgschef, jeg fik ikke muligheden i min tidligere organisation. Nu kan jeg udvikle mig som salgschef, med en direktør som ønsker at udvikle mig. Jeg er glad.

Fra første kontakt til underskrevet ansættelseskontrakt gik der kun 7 dage, det gik stærkt. Efterfølgende har både min direktør Carsten og jeg gennemført personligheds analyser og fået feedback og sparring på, hvordan vores personligheder er og hvad vi skal være opmærksom på i hverdagen. Både min nye chef góg jeg har fået anbefalinger til mit onboarding forløb. Hele processen var faktisk mere end jeg havde forventet, det viser bare at René har stor fokus på at sikre at ansættelsen holder, det giver mig tryghed.

Alt i alt er jeg rigtig glad og tilfreds med rekrutteringsforløbet. Alt er foregået ordentligt og der har været stor fokus på at jeg skulle komme godt i gang i mit nye job. Jeg har aldrig før oplevet den store fokus på, at jeg også ville komme godt i gang i den nye stilling, det har René en stor andel i”

Kenneth Juhl Jessen

Salgschef, XL-BYG Brejnholt Lillebælt

Kontakt mig:

Ønsker du en indledende samtale i al fortrolighed – Så kontakt til René –  mobil 2679 5653 – mail rene@krunika.dk