fbpx

Hvorfor skal du overveje ekstern rekruttering?

Er du i tvivl om du skal gøre det som du plejer, eller… 

 

Brug din tid på det du er god til – og spar penge 

Jeg har gennem min lange direktør karriere erfaret på egen krop, hvor tidskrævende en opgave, det er at skulle rekruttere nye medarbejdere. Derudover stjæler den ofte din primære fokus på at udvikle forretningen – Måske er rekruttering ikke din spidskompetence, og måske kender du det med at have intentionen om at være godt forberedt, men så lige pludselig siger en kollega, at der står en kandidat og venter på en samtale med dig. – Jeg har prøvet det! mange gange som ansættende leder….. Tankerne flyver….Den tager jeg lige på rutinen, og jeg har jo heldigvis min mavefornemmelse – Har du også prøvet det? 

Op mod 20% af alle nyansatte – stopper indenfor 3 måneder 

Hvorfor sker det så ofte… Det er ikke altid sikkert, at det var en fejlrekruttering. Jeg har i de senere år haft 3 ny ansatte medarbejdere, der stoppede efter henholdsvis 2 dage, 5 dage og 4 måneder. Årsagen var i alle 3 tilfælde, at jeg ansatte på mavefornemmelse og fordi flere anbefalede medarbejderen. Det viste sig dog, at de ikke passede ind i kulturen i virksomheden. Kandidatanalysen 2019 fra Ballisager viser, at en Onboarding proces, der starter allerede ved kontrakt underskrivning er optimalt. Der skal være fokus på at lære sine nye kollegaer at kende, falde godt til socialt, være i tæt kontakt med sin leder, samt at få mulighed for at begynde på egne opgaver omgående.                         

KRUNIKA tilbyder helt unikt at facilitere Onboarding processen for jer. Vi kalder det “UNIK Velkomstforløb” tilpasset unikt til din virksomhed og vigtigst af alt – tilpasset til din nye medarbejder. Vi understøtter forløbet digitalt og selvfølgelig via personlig sparring. 

Lad KRUNIKA gøre dét, vi er bedst til 

En bæredygtig og succesfuld rekrutteringsproces kræver et grundigt forarbejde. KRUNIKA har som ambition at skabe et bedre arbejdsliv for vores samarbejdspartnere og kandidater. Vi er specialister i mennesker & rekruttering. Sagt kort: gør det du er bedst til – det gør vi!  

Samarbejde med KRUNIKA 

17 års direktørerfaring med 100+ rekrutteringer, certificeret coach og rekrutterings uddannet. Renés uddannelse som erhvervscoach, gør at han evner at aflæse ubeviste signaler og kropssprog hos kandidaterne. De evner øger sandsynligheden for at vi kan spotte svagheder ved kandidaten, du øger herved sandsynligheden for at få ansat den bedste medarbejder. Den rigtige medarbejder performer hurtigere, da medarbejderen passer ind i teamet og er top motiveret. 

Vores største fordel for dig er, at du altid er sikker på, hvem der repræsenterer din virksomhed i din rekrutteringsproces. Vi er stolte af at være en lille virksomhed med hjertet på rette sted, som altid vil vi gøre os umage samt gøre vores ypperste.  Vores kerneværdi er Ordentlighed. 

Vi tilbyder “Din Rekrutteringspartner” – måske den rigtige løsning for jer. 

Vi ønsker i KRUNIKA at skabe et bedre arbejdsliv for så mange som muligt. Derfor tilbyder KRUNIKA alle rekrutterings processer på timebasis samt i gennemtænkte moduler. Her tilbyder vi, helt unikt, at servicere med nøjagtig det, som du har brug for i din rekrutteringsproces. Vælger du selv at varetage hele rekrutteringsprocessen, tilbyder KRUNIKA, at du kan nøjes med at investere i Onboarding ydelsen “Tillykke med din nye medarbejder“. og det gør vi, fordi vores hjerte banker for at rekrutteringer bliver bæredygtige. – Det giver nemlig et bedre arbejdsliv 🙂 

Bæredygtig rekruttering  

KRUNIKA ønsker at bidrage til en rekruttering, hvor matchet mellem kandidat og virksomhed er rigtigt. Vurderer vi, at kemien mellem leder og kandidat er tvivlsom, så italesætter vi det. Vi ved at afstand til arbejdet er en faktor, som skal have stigende fokus, fordi stemningen i samfundet går mod fokus på Life balance. Vi ved det, at få lov til at arbejde med sine styrker, at arbejde med stor følelse af autonomi samt oplevelsen af mening i jobbet, er af største betydning.

I rekrutteringsforløbet BASIS – får du nøjagtig den assistance, der supplerer og opkvalificerer din normale rekrutteringsproces – Sandsynligheden for at få det rette kandidatmatch er markant forhøjet.