fbpx

Hvorfor skal du overveje ekstern rekruttering?

Er du i tvivl om du skal gøre det som du plejer, eller… 

 

Brug din tid på det du er god til – og spar penge 

Jeg har gennem min lange direktør karriere erfaret på egen krop, hvor tidskrævende en opgave, det er at skulle rekruttere nye medarbejdere. Derudover stjæler “rekrutteringsopgaven” ofte din primære fokus på at udvikle forretningen – Måske er rekruttering ikke din spidskompetence, og måske kender du det med at have intentionen om at være godt forberedt, men så lige pludselig siger en kollega, at der står en kandidat og venter på en samtale med dig. – Jeg har prøvet det! mange gange som ansættende leder….. Tankerne flyver….Den tager jeg lige på rutinen, og jeg har jo heldigvis min mavefornemmelse – Har du også prøvet det? 

Op mod 20% af alle nyansatte – stopper indenfor 3 måneder

Hvorfor sker det så ofte… Det er ikke altid sikkert, at det var en fejlrekruttering. Jeg har i de senere år haft 3 ny ansatte medarbejdere, der stoppede efter henholdsvis 2 dage, 5 dage og 4 måneder. Årsagen var i alle 3 tilfælde, at jeg ansatte på mavefornemmelse og fordi flere anbefalede medarbejderen. Det viste sig dog, at de ikke passede ind i kulturen i virksomheden. Kandidatanalysen 2019 fra Ballisager viser, at en Onboarding proces, der starter allerede ved kontrakt underskrivning er optimalt. Der skal være fokus på at lære sine nye kollegaer at kende, falde godt til socialt, være i tæt kontakt med sin leder, samt at få mulighed for at begynde på egne opgaver omgående.                         

KRUNIKA tilbyder ydelsen Tryghedspakken-90 dage, som bidrager til en god og tryg opstart for din nye medarbejder. 

Lad KRUNIKA gøre dét, jeg er bedst til

En bæredygtig og succesfuld rekrutteringsproces kræver et grundigt forarbejde. KRUNIKA har som ambition at skabe et bedre arbejdsliv for vores samarbejdspartnere og kandidater. Jeg er selvudnævnt specialist i mennesker & rekruttering. Sagt kort: gør det du er bedst til – det gør jeg!  

Samarbejde med KRUNIKA

Jeg har 20 års direktørerfaring med 100+ rekrutteringsforløb, er certificeret coach, rekrutteringsuddannet og har et kursus i evaluering af sandhed og løgn. Min uddannelse som coach, gør at jeg har evner til at aflæse ubevidste signaler og kropssprog hans kandidaterne. De kompetencer øger sandsynligheden for at vi kan spotte svagheder ved kandidaten, du øger herved sandsynligheden for at få ansat den bedste medarbejder. Den rigtige medarbejder performer hurtigere, da medarbejderen passer ind i teamet, arbejder med sine spidskompetencer og er topmotiveret.

Med KRUNIKA som rekrutteringspartner er din største fordel, at du altid er sikker på hvem der repræsenterer din virksomhed og rekrutteringsproces. Jeg er stolt af at være en lille virksomhed med hjertet på rette sted og vil altid gøre mig umage samt gøre mit ypperste. Min absolutte kerneværdi er Ordentlighed.

Bæredygtig rekruttering  

KRUNIKA ønsker at bidrage til en rekruttering, hvor matchet mellem kandidat og virksomhed er rigtigt. Vurderer jeg, at kemien mellem leder og kandidat er tvivlsom, så italesætter jeg det. Jeg ved at afstand til arbejdet er en faktor, som skal have stigende fokus, fordi stemningen i samfundet går mod fokus på Life balance. Det er forskningsmæssigt bevist, at få lov til at arbejde med sine styrker, at arbejde med stor følelse af autonomi samt oplevelsen af mening i jobbet, er af største betydning.