fbpx

KRUNIKA tilbyder et foredrag der sætter dialogen om medarbejdertrivsel i gang.

Få eksperthjælp til at starte dialogen om medarbejdertrivsel. Sammen begynder I rejsen med at gøre medarbejdertrivsel konkret, håndterbart samt nemmere at forstå. KRUNIKA tilbyder et foredrag hvor jeg deler de bedste erfaringer til hvordan i sammen i virksomheden samskaber bedre trivsel og ledelse.

”Der findes næppe et område, i en mindre SMV-virksomhed, hvor der er mere uudnyttet værdi end i at skabe bedre trivsel, arbejdsglæde og mindre stress”.

Jeg tager udgangspunkt i min egen lederkarriere, mine erfaringer som headhunter og ikke mindst trivselsprojektet ”Et bedre Arbejdsliv”, som Velliv Foreningen velvilligt har støttet, da det ofte er svært for mindre SMV-virksomheder at igangsætte den vigtige dialog om trivsel både for ledere og medarbejdere.

Du er velkommen til at læse nærmere om projekt Et bedre arbejdsliv her: Projekt Et bedre arbejdsliv – med mindre stress og sygefravær (krunika.dk)

Foredraget afvikles typisk på et personalemøde, det tager ca. 90 minutter.

”Jeg tror på, at det er vigtigt, at vi udvikler os selv som mennesker igennem hele livet, da vores motivation, lyst og værdier løbende ændrer sig. Derfor tror jeg også på, at alle medarbejdere har en indre naturlig motivation for at lykkes med sine arbejdsopgaver – og dem skal vi have frem”.

Virksomhedens udbytte

Jeg deler mine erfaringer som headhunter, med alle de interviews hvor mennesker beskriver hvad de søger i deres arbejdsliv og den næste stilling.

Jeg deler mine erfaringer som trivselsekspert, hvor jeg har et stærkt indblik i hvad mennesker sætter pris på de deres ansættelse og ikke gør.

Gad vide om der er en sammenhæng?

Jeg ved at medarbejdertrivsel skal samskabes mellem leder og medarbejdere, det vil jeg gerne inspirere jer til at gøre sammen.

Fast pris kr. 9.900 eks. moms. 

Kontakt René K Rønne på rene@krunika.dk eller 2679 5653