fbpx

Intern trælastsælger til Nettrælasten A/S

Vi søger netop nu en erfaren og ambitiøs trælastsælger til at indgå i vores salgsteam i afdelingen Nettraelasten.dk. Du kender byggeriets og kundernes udfordringer, du kan vejlede og rådgive primært private kunder, og du har lyst til at være en del af en dagligdag præget af kundekontakt, ordrehåndtering og variation.

Nettrælasten A/S er en online baseret virksomhed med flere spændende salgsafdelinger som Nettraelasten.dk, Netbyggemarked.dk, OliePartner.dk og Superolie.dk. Vi henvender os primært til den til private ”gør-det-selv”-kunde med et bredt udvalg af produkter, men vi servicerer også den professionelle håndværker. 

Som trælastsælger i Nettrælasten A/S vil du blive frontfigur overfor vores kunder. Det betyder, at du skal kunne rådgive, udarbejder tilbud, modtager ordrer og bestille varer hos vores leverandører. Du får en bred kontaktflade, men da vi er en online baseret virksomhed vil kundekontakten hovedsagelige foregår telefonisk og via e-mail. Du bliver en del af et stærkt team af dedikerede kollegaer, og du får reference til Direktør Brian Ellegaard.

Dine primære opgaver

  • Rådgivning af kunder
  • Tilbudsgivning samt mængde- og materialeberegning
  • Ordrehåndtering og indkøb
  • Deltage aktivt i salgsteamet så vi sammen bliver bedre og stærkere

Din profil

  • Uddannet i trælastbranchen. Alternativt en håndværksmæssig baggrund
  • Drives af salg og kunderelationer og kan se værdien af mersalg
  • Erfaren IT bruger
  • Er troværdig, ordholden og selvstændig
  • Positiv, detaljeorienteret og struktureret
  • Bevare overblikket, er konstruktiv og skaber løsninger

Dine muligheder

Vi tilbyder dig et spændende og alsidigt job i en virksomhed i vækst med højt til loftet, mange spændende udfordringer og en høj grad af selvstændighed. Stillingen vil kunne udvikle sig i flere retninger, og du vil have stor medbestemmelse i din karriere udvikling ved Nettrælasten A/S
Du bliver en del af en organisation med korte beslutningsveje og et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Den daglige omgangstone i virksomheden er fri og uformel, og her er plads til at igangsætte nye aktiviteter, og så vil du få kontorplads i helt nye kontorlokaler. Lønpakken forhandles individuelt og der vil være både pensions- og sundhedsordning.

Stillingen er 37 timer pr. uge – mandag til torsdag 07:45 – 16.00 og fredag 07:45 – 15.00.
Arbejdssted: Nettrælasten A/S – Østervang 97D – 7441 Bording

Rekrutteringen sker i samarbejde med rekrutteringsfirmaet KRUNIKA v/René Krogsgaard Rønne

Tiltrædelse:  Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist og vi vurderer kandidaterne løbende. Stillingen vil derfor være opslået indtil vi har fundet vores nye medarbejder.

Ansættelsesprocessen kan ses her: Rekrutteringsproces – Krunika

Har du spørgsmål om stillingen og Nettrælasten, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent René K. Rønne på mobil 2679 5653 for mere information og uddybning af stillingsindhold.

Interesseret?

Hvis du tænker at ovenstående lyder spændende, så ringer du bare til René K. Rønne.

Vi glæder os til at høre fra dig

Nettrælasten A/S, Østervang 97D, 7441 Bording.
Du kan læse mere om Nettrælasten A/S på Byggemarked og trælast – Køb billige byggematerialer online her (nettraelasten.dk)

Firmaprofil

Nettrælasten A/S er en del af Brejnholt-Gruppen, som er en familie- og medarbejderejet trælastkoncern med 13 afdelinger i vækstbyer i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Vi beskæftiger i dag ca. 400 medarbejdere, og med en årlig omsætning på mere end 2 mia.kr er vi en af Danmarks 500 største virksomheder.

På trods af vores størrelse, bygger vores forretningsånd på et nærhedsprincip, hvor vi lægger så mange beslutninger som muligt ud til den enkelte medarbejder. Vi lægger vægt på samarbejde og relationer med både kunder og leverandører, så tingene kommer til at ske. Vi bakker op om initiativer, der understøtter bæredygtigt byggeri, og vi sigter også efter, at vores egne byggerier genbruger eksisterende faciliteter i det omfang, det giver mening.

 

Om KRUNIKA

KRUNIKA rekrutterer udelukkende i byggematerialebranchen. Jeg er rekrutteringspartner for byggemateriale producenter/leverandører i hele Danmark, samt deres ejere i Nordeuropa. Derudover flere af de frie tømmerhandler i Danmark. Jeg har 31 års erfaring i byggematerialebranchen, 20 års direktør erfaring, jeg kender kulturen, sproget og kravene i branchen. Du kan læse mere om KRUNIKA på www.krunika.dk