fbpx

Rekrutteringsprocessen Headhunting+ forløb:

Kære kandidat,

 • Du ansøger stillingen via ansøgningsplatformen som er Elvium eller Jobindex portalen (Tryk på ANSØG linket)
 • Du modtager løbende en status på, hvor du er i rekrutteringsforløbet via Elvium eller Jobindex portalen. Nogle gange benytter jeg min kundes ansøger platform. (Kandidater inviteres typisk til 1. samtale 2-3 uger inde i processen)
 • Der foretages eventuelt telefonscreening af kandidater inden 1. samtale.
 • 1. samtale afholdes af KRUNIKA via et videomøde med udvalgte kandidater (ca. 45 min). Samtalen optages og sendes til ansættende virksomhed til gennemsyn.
 • Udvalgte kandidater inviteres til 2. samtale i virksomheden med ansættende leder.
 • Der gennemføres eventuelt adfærdsprofilanalyser og IQ/evne test af finalekandidater.
 • Der foretages GDPR-sikkert referencetagning på udvalgte referencer, efter dit valg.
 • Ansættelse af den bedst egende kandidat.
 • Fravalgte kandidater der har været til samtaler, tilbydes en dialog om samtalerne til fremtidig brug.

Har du spørgsmål til stillingen, så send mig en SMS med et forslag til et tidspunkt, hvor jeg kan ringe dig op? Renés nummer er: 2679 5653

Gode råd til din ansøgning og dit CV:

 1. Du skal være meget skarp på at forklare din motivation for den konkrete stilling. Hvorfor er det lige det rigtige for dig og hvorfor er du den helt rigtige for ansættende virksomhed.
 2. Sørg for at der ikke er “huller” i dit CV. Skriv gerne måned og årstal på dine stillingsskift. Forklar gerne perioder mellem job.
 3. Er din bopæl længere væk end vores forventning i stillingsopslaget, så vil vi gerne kende årsagen til at det øgede afstand ikke betyder noget for dig.

Du er velkommen til at Følge KRUNIKA på LinkedIn, det kan du gøre her: KRUNIKA
– Tryk gerne på 🔔øverst til højre – så er du sikker på at se alle opslag.

Du er også velkommen til at connecte eller Følge mig på LinkedIn, det kan du gøre her: René Krogsgaard Rønne | LinkedIn
– Tryk gerne på 🔔øverste til højre – så er du sikker på at se alle opslag.

Hvad kan du forvente, når du uopfordret bliver kontaktet af KRUNIKA?

Når jeg kontakter dig som potentiel kandidat, er jeg meget opmærksom på, at jeg stiller dig overfor for et valg og en stor beslutning. Jeg spørger dig indledningsvist til hvad den stilling jeg vil fortælle dig om – nødvendigvis skal indeholde for at den vil være interessant for dig.

Jeg ved det er “lidt spændende” at blive kontaktet af en headhunter – men jeg lover dig, at jeg vil have oprigtig interesse i at hjælpe dig til optimale vurdering og beslutning for din eventuelle interesse i den konkrete stilling. Jeg har gjort denne “simple” beslutningsmodel tilgængelig, som du er velkommen til at kigge nærmere på: Goal Grid – Krunika

Du vil opleve dialogen som karrieresparring, hvor vi tager udgangspunkt i dine ønsker, før vi sidestiller disse med ansættende virksomheds behov.

Er den konkrete stillingen ikke relevant for dig, kender vi hinanden lidt bedre og jeg kan efter dit ønske, kontakte dig når jeg har en anden potentiel karierre mulighed der matcher dig bedre.

Min passion er at arbejde for et bedre arbejdsliv for flere og dermed også dig.