fbpx

Rekruttering – vilkår og betingelser

Betaling

Opstartshonorar på 50% samt annonceringsomkostninger indbetales samtidigt med at rekrutteringsopgaven påbegyndes.
Slut honoraret forfalder først når den valgte kandidat har underskrevet ansættelseskontrakten. Slut honoraret forfalder dog også, uanset hvem af os der fandt personen der bliver ansat.

Betalingsfristen er fakturadato + 8 dage

Alle oplyste priser er excl. moms.

Tillæg for annoncering:

Du vælger mellem 2 annonceringspakker:

Jobindex: Jobindex Markedsføringspakken – Krunika

Facebook: Facebook Markedsføringspakken – Krunika

Ansættelse af flere kandidater

Såfremt virksomheden inden for 12 måneder vælger at ansætte flere af de kandidater, som KRUNIKA har præsenteret, forfalder en betaling på 50% af det totale honorar pr. ansættelse.

Tidsplan

Rekrutteringsprocessen tager typisk 4-8 uger fra opstart til ansættelse. Forløbet tilpasses mine kunders behov og aftales individuelt.
Du kan forvente at jeg arbejder hurtigt og fleksibelt, så vi sammen lykkes med at få ansat den helt rigtige medarbejder til din virksomhed.

Håndtering af kandidater

Hvis det sker, at en medarbejder fra din virksomhed, kontakter mig med interesse for en anden virksomheds ledige stilling, jeg har opslået, så anbefaler jeg altid vedkomne til at kontakte sin leder for at tale om udfordringerne og undersøge løsningsmuligheder.

Hvis kandidaten vælger at søge den nye stilling ved officielt at sende sin ansøgning, så behandles vedkomne på lige fod med alle andre ansøgere. Håber på din forståelse herfor, ellers tag en dialog med mig om dette.

 

Har du spørgsmål til vilkår og betingelser, så kontakt til René på mobil 2679 5653 eller mail: rene@krunika.dk