fbpx

Referencer – Rekruttering

Kunde udtalese:

”Jeg havde travlt… for travlt, derfor skulle jeg finde den helt rigtige medarbejder, som jeg trygt kunne videregive ansvar og tillid til. Jeg kunne ikke overskue selv at gennemføre en fuld rekrutteringsproces, med ansøgninger og samtaler.

Jeg har været 25 år i trælastbranchen, så jeg har et stort netværk, men jeg ville gerne længere ud i kandidatfeltet, det kunne Rene Krogsgaard Rønne hjælpe mig med.

Igennem mange år har jeg rekrutteret mange medarbejdere, men oftest med min mavefornemmelse som min trofaste sparringspartner. Nu har jeg skiftet sparringspartner til en professionel branche erfaren headhunter. Jeg fik hurtigt tillid til René, han har via Personlige adfærdsprofil analyser sikret, at matchet mellem mig og min nye salgschef er godt, samt gjort os begge opmærksom på potentielle konfliktsituationer, som vi nu kan imødegå og dermed undgå.

Headhunting forløbet har fra start til slut været professionelt. Fra første kontakt til mig, til stillingsopslag, samarbejdet om at jagte de kandidater – som ikke søger af sig selv – Der gik 7 dage, så var min nye Salgschef fundet og ansat.

Jeg har oplevet fuld loyalitet fra Renés side, han har på professionel vis håndteret min ærlighed, åbenhed og viden om vores forretningshemmeligheder.

Alle kandidater der har været kontaktet og til samtaler er blevet håndteret med diskretion og fortrolighed.

Et ord der gennemsyrer René Krogsgaard Rønne og som matcher 100% på mig som person og min forretning er: Ordentlighed”

“De bedste anbefalinger herfra til Rene Krogsgaard Rønne, for et meget professionelt forløb. Troværdighed og loyalitet på højeste niveau. Det gælder både for os som trælast, men også for de ansøgende kandidater”

Direktør Carsten S. Hansen

XL-BYG Brejnholt Lillebælt

Kandidat udtalese:

“Jeg blev kontaktet af René Krogsgaard Rønne, som samarbejdede med Brejnholt Lillebælt om at rekruttere deres nye salgschef.

Efter en kort betænkningstid, startede jeg dialogen med René. Det gav mig en stor grad af tillid og tryghed i forløbet, at René har over 25 års erfaring fra trælastbranchen. Det gjorde beslutningen nemmere, da René forstod mine spørgsmål og kunne rådgive mig om mit potentielle karriereskifte.

Jeg gik og drømte om at blive salgschef, jeg fik ikke muligheden i min tidligere organisation. Nu kan jeg udvikle mig som salgschef, med en direktør som ønsker at udvikle mig. Jeg er glad.

Fra første kontakt til underskrevet ansættelseskontrakt gik der kun 7 dage, det gik stærkt. Efterfølgende har både min direktør Carsten og jeg gennemført personligheds analyser og fået feedback og sparring på, hvordan vores personligheder er og hvad vi skal være opmærksom på i hverdagen. Både min nye chef góg jeg har fået anbefalinger til mit onboarding forløb. Hele processen var faktisk mere end jeg havde forventet, det viser bare at René har stor fokus på at sikre at ansættelsen holder, det giver mig tryghed.

Alt i alt er jeg rigtig glad og tilfreds med rekrutteringsforløbet. Alt er foregået ordentligt og der har været stor fokus på at jeg skulle komme godt i gang i mit nye job. Jeg har aldrig før oplevet den store fokus på, at jeg også ville komme godt i gang i den nye stilling, det har René en stor andel i”

Salgschef Kenneth Juul Jessen

XL-BYG Brejnholt Lillebælt

Kanidat udtalese:

Jeg blev kontaktet af René Krogsgaard Rønne via Linkedln i forbindelsen med rekruttering af en trælastsælger til hos XL Brejnholt Vejle. Vi skrev kort sammen hvorefter vi aftalte et telefonmøde. Telefonmødet gik rigtig godt og jeg kunne i telefonen mærke Renés passion, generelt interesse og ønske om at ville det bedste for mig.

René var sat fuldstændig ind i hvad og hvilken profil det var XL Brejnholt Vejle søgte og havde stor kendskab til stillingen, forretningen, arbejdsmiljøet osv. Han var så godt inde i det, at det lige så godt kunne have været ham, der skulle ansætte en medarbejder følte jeg.

Det var en god og spændende oplevelse, at gennemføre min første personlige Adfærdsanalyse, det gjorde mig klogere på mig selv. Den var er utrolig rammende på hvordan jeg er som person. Det var ikke særlig krævende og tog kun 15 minutter at besvare.

Jeg så meget frem til tilbagemeldnings samtalen på adfærdsprofilen, og jeg blev ikke skuffet. René gav mig en fin forklaring og uddybelse af resultaterne, derudover blev jeg gjort opmærksom på ”styrker” og ”svagheder” og muligheder og fokus områder osv.  Jeg syntes at man får utroligt meget ud at en egentlig ret let og simpel analyse. Jeg vil klart anbefale en adfærsprofilanalyse til hjælp med at definere hvilken type medarbejder/person man er m.m.

Jeg har gennem hele processen med René haft stor tillid til ham og er blevet behandlet meget professionelt. Jeg vil klart anbefale Rene/KRUNIKA til andre, både trælaster og potentielle kandidater. Jeg kom i øvrigt efter samtalen med René til samtale ved XL Brejnholt Vejle og fik jobbet!

 

Daniel Solbæk Bruun

Sælger, XL-BYG Brejnholt Vejle