fbpx

Referencer – Kandidater

“Professionel sparring med overraskende person-indsigt”

Jeg er positiv overrasket over det grundige og gennemarbejdede “udbytte” af en profilanalyse, som jeg fik overleveret af Rene fra Krunika. Jeg er stadig forundret over, hvor meget og hvor rigtigt Rene har ramt plet om min person, på baggrund af det forholdsvis enkle online spørgeskema. Det er for mig et vidnesbyrd om, at der er tale et gennemarbejdet materiale af høj standard. Jeg er i særdeleshed glad for den professionelle sparring, jeg fik sammen med Rene. Det gav mig anledning til at gå direkte hjem og lave en fokuseret indsatsplan for min nærmeste fremtid – både for min professionelle karriere og målsætninger, men også for min måde at interagere sammen med andre personer.

Bodil, Give

e-interpersonal adfærdsprofil

“Fantastisk præcis og højt anvendelig !”

 

Jeg fik nylig en mulighed for at tage en e-interpersonal Personlig Adfærdsanalyse. 

Med erfaring fra en del profileringer gennem mit hidtidige arbejdsliv og med den fantastisk præcise og meget anvendelige analyse, som e-interpersonal her kom ud med, kan jeg på det stærkeste anbefale deres Personlige Adfærdsanalyse.

Analysen ramte i mit tilfælde absolut præcist, både med hensyn til bevidste, men også tillagte ubevidste adfærdsmønstre blev påvist.

Den efterfølgende gennemgang ved Rene Rønne, Krunika, var yderst professionel og fik afdækket de styrker og svagheder, som min profil indebærer. 

En meget stor styrke ved gennemgangen var de værktøjer og mekanismer, jeg blev forholdt af Rene Rønne, som kunne øge mine styrker og hjælpe med udvikling af mine svage sider.

Ligeledes gav analysen og gennemgangen en meget stor indsigt i både egne, men også i generelle interpersonelle forhold og reaktioner med baggrund i profilerne; indsigt og forståelse som i den grad er anvendeligt i ledelse og samarbejde i mit fremtidige virke.

Der er ingen tvivl om, at jeg i mit nye job – og også i privatlivet – vil få endog meget stor glæde af den Personlige Adfærdsanalyse og værktøjerne.  

Thorbjørn, Vejle

e-interpersonal adfærdsprofil

Analysen giver et godt indblik i hvad der motiverer en, og hvordan man går til en opgave i arbejdsmæssig regi eller som privat person.

Analysen giver også en indblik i hvordan andre evt. kan opfatte dig som kollega og hvilke personligheder du evt. vil arbejde bedst sammen med.

Den sørger for at stille dig nogle spørgsmål som får dig til at tænke over hvilke stærke sider man skal holde fast i, men også hvilke sider man evt. skal arbejde med så man udvikler sig.

 

Rene’s udførlige gennemgang af analysen fra start til slut, giver en fornemmelsen af at han har sat sig grundigt ind i den individuelle’s analyse. Dette gør at man får en god snak om de enkelte punkter, og derfor går der fra med en masse redskaber til selv at arbejde videre med. Og ikke mindst en masse tro på sig selv.

Lone, Vejle

e-intersonal adfærdsprofil