fbpx

Exit interview

Brug exit-interview til værdifuld viden og feedback

Samtalen er fortrolig og tillidsfuld mellem den fratrædende medarbejder og KRUNIKA.

KRUNIKA tilbyder at gennemføre en fortrolig exit-interview med din medarbejder som har valgt at forlade din virksomhed. Der er en risiko for, at brugbar viden går tabt, når en medarbejder fratræder sin stilling.

Det er en unik mulighed for virksomheden for at få viden om, hvad der fungerer i teamet og hvor der er et potentielt udviklingspotentiale.

Fratrædende medarbejdere er ofte åbne og ærlige og villige til at fortælle om virksomheden, fra deres synspunkt. Et exit-interview er derfor en rigtig god kilde til viden, som virksomheden kan bruge efterfølgende.

Et exit-interview er også en god måde at bevare et godt forhold til tidligere medarbejdere. At få afsluttet et medarbejderforhold ordentligt, giver jer som virksomhed en større chance for at have en stærk ambassadør fremadrettet. For en tidligere medarbejder, der taler godt om jer, er guld værd jeres brand.

HVAD INDEHOLDER ET EXIT-INTERVIEW?

Der er tre hovedområder, som bliver afdækket

  • Hvorfor stopper medarbejderen og hvordan opfatter han generelt virksomheden.
  • Spørgsmål ift. teamet og lederen. Styrker og udviklingsområder.
  • Få detaljeret viden om de opgaver som den fratrædende har udført i jobbet, så du er klar til at skrive en fyldestgørende kravprofil.

Samtalen gennemføres som en struktureret samtale, du modtager et struktureret resumé, der gives ikke et mundtligt referat.

Den fratrædende medarbejder, godkender resuméet inden aflevering

 

PRIS : 4.000 kr. excl. moms