fbpx

UNIK Velkomstforløb

Det er hjerteblod for KRUNIKA, at vores deltagelse i rekrutteringer bidrager til et bedre arbejdsliv for alle involverede mennesker. Derfor er vores UNIK Velkomstforløb 180 dage et tilbud om, at vi helt unikt faciliterer et personligt Velkomstforløb for jeres nye medarbejder.

KRUNIKA faciliterer følgende:

  • KRUNIKA udleverer vores Onboarding vejledning ” Vejledning til Velkomst”.
  • 4 uger før 1. arbejdsdag, tager KRUNIKA en dialog med din nye medarbejder, om personlige ønsker til sit personlige Velkomstforløb.
  • KRUNIKA opretter medarbejderens personlige ønsker til sit Velkomstforløb i vores online rekrutteringsværktøj, som understøtter forløbet.
  • KRUNIKA opretter vores anbefalinger til den personlige velkomst af din nye medarbejder i vores online rekrutteringsværktøj, som understøtter forløbet.
  • KRUNIKA arrangerer opfølgningsmøde med henholdsvis Medarbejderen, Lederen og et fælles telefonmøde (KRUNIKA/Medarbejder/Leder) (evt. på video-platformen JoinMe) Disse opfølgningsmøder gennemføres i uge 4, 9 og 20 efter 1. arbejdsdag.
  • Du har adgang til sparring i 180 dage. Efter dit ønske tilbydes denne sparring også til din nye medarbejder. 15 min. telefonsparring sessioner bookes nemt www.krunika.dk

UNIK Velkomstforløbet er en integreret del af vores UNIKA rekrutteringsforløb.

Til dig, som på egen hånd har rekrutteret din nye drømme medarbejder, tilbyder vi at bidrage til den succesfulde velkomst. Kontakt os, så finder vi en Unik løsning som matcher dine behov.

Pris indikation: 10 – 20.000 kr. excl. moms

 

Din pris afhænger at dit konkrete behov. Vi skræddersyr gerne forløbet efter dine ønsker. Vi aftaler altid en fastpris, når vi har aftalt opgavens indhold.