fbpx

UNIK Velkomstforløb 180 dage

 

Det er hjerteblod for KRUNIKA, at vores deltagelse i rekrutteringer bidrager til et bedre arbejdsliv for alle involverede mennesker. Derfor er vores UNIK Velkomstforløb 180 dage et tilbud om, at vi helt unikt faciliterer et personligt Velkomstforløb for jeres nye medarbejder.

KRUNIKA faciliterer følgende:

  • KRUNIKA udleverer vores Onboarding vejledning ” Vejledning til Velkomst”.
  • 4 uger før 1. arbejdsdag, tager KRUNIKA en dialog med din nye medarbejder, om personlige ønsker til sit personlige Velkomstforløb.
  • KRUNIKA arrangerer opfølgningsmøde med henholdsvis Medarbejderen, Lederen og et fælles telefonmøde (KRUNIKA/Medarbejder/Leder) (via video-link) Disse opfølgningsmøder gennemføres i uge 4, 9 og 20 efter 1. arbejdsdag.
  • Du har adgang til sparring i 180 dage. Efter dit ønske tilbydes denne sparring også til din nye medarbejder. 

UNIK Velkomstforløbet er en integreret del af vores UNIKA rekrutteringsforløb.

Til dig, som på egen hånd har rekrutteret din nye drømme medarbejder, tilbyder vi at bidrage til den succesfulde velkomst. Kontakt os, så finder vi en Unik løsning som matcher dine behov.

Pris indikation: 10 – 20.000 kr. excl. moms

 

Din pris afhænger at dit konkrete behov. Vi skræddersyr gerne forløbet efter dine ønsker. Skal møderne være online eller fysiske aftales individuelt. Vi aftaler altid en fastpris, når vi har aftalt opgavens indhold.