fbpx

Byggecenterleder XL-BYG Møen

Byggecenterleder XL-BYG Møen

Byggecenterleder til XL-BYG – P.W.WULFF – Møens Tømmerhandel

Vi søger en dygtig og ambitiøs leder, som brænder for detailhandel og kundeservice. Med reference til forretningens direktør får du ansvaret for resultaterne i byggecentret, herunder udviklingen af forretningens salgs- og rådgivningsindsats overfor kunderne samt effektiviseringen af driftsaktiviteterne med det formål at sikre lønsomheden. Du får desuden ledelsesansvaret for 8 medarbejdere, og gennem en synlig og motiverende ledelsesstil er du i stand til tydeligt at formidle forventninger og succeskriterier, så I sammen når forretningens mål. Du tager selv aktiv del i det daglige arbejde i forretningen, og går som rollemodel forrest i forhold til at sætte kunderne i fokus og yde en professionel rådgivning og vejledning.

Hos os bliver du en del af en velfungerende og dedikeret organisation med korte beslutningsveje og et uhøjtideligt arbejdsmiljø præget af et optimistisk og positivt samarbejdsklima. Nøgleordet er kvalitet, og alle dine nye medarbejdere og kolleger er fagligt kompetente på hvert deres område og bidrager gennem et tæt samarbejde til at fastholde og udvikle forretningens kunderelationer.

 

Hør her, hvad dine nye kolleger sætter pris på:

”Du vil opleve at blive at få en ny ”familie”, vi er virkelig gode til at passe på hinanden og interessere os for det hele menneske. Det er nemt at være Byggecenterleder for mig i dag, da alle naturligt tager ansvar for opgaverne og hinanden. Min afløser vil opleve at ”få sin egen butik”. Efter 40 år ønsker jeg at træde tilbage og hjælpe min afløser godt i gang som ny Byggecenterleder. Min afløser skal gerne være struktureret og vigtigst af alt en synlig leder på gulvet” siger nuværende Byggecenterleder Solveig Jensen, XL-BYG Møens Tømmerhandel

”Jeg er meget glad for at arbejde i Møens Tømmerhandel, vi har et rigtig godt arbejdsmiljø, hvor vi altid er opmærksomme på hinanden. Vores nye Byggecenterleder skal have styr på butiksdrift og skal naturligvis indgå i vores salgsteam med kundebetjening m.m.” siger Salgsassistent Jette Jensen, XL-BYG Møens Tømmerhandel.

 

Dine primære opgaver:

I samarbejde med direktøren sætter du de overordnede mål for byggecentret med hensyn til omsætning og indtjening. Derudover er opgaverne:

  • Daglig ledelse af salget og driften i byggecentret
  • Ledelse, motivering og udvikling af byggecentrets medarbejdere
  • Servicere kunderne og give dem en god købsoplevelse, så de kommer igen
  • Ansvar for salgsfremmende aktiviteter
  • Styring og opfølgning på kampagner og markedsføring
  • Optimering og løbende udvikling af driftsaktiviteterne
  • Fastholde og udvikle leverandørkontakten

 

Din profil:

For at få succes i stillingen, skal du have et resultatorienteret mindset, besidde en god portion gennemslagskraft samt evnen til at sikre, at du får medarbejderne med dig, så I løfter i samlet flok. Samtidigt er du handlekraftig og formår at udvikle og skabe vækst indenfor dit ansvarsområde.

Vi forventer, at du har flere års erfaring som leder, meget gerne fra et byggecenter eller detailhandlen. Som person har du desuden evnen til at samarbejde og skabe gode relationer. Derudover skal du have et godt overblik, fokus på løsninger samt gode evner for godt købmandskab. Branchekendskab er en fordel, men ikke et krav.

 

Det får du:

Der er tale om en udfordrende stilling i en veldrevet virksomhed med attraktive ansættelsesvilkår samt mulighed for personlig og faglig udvikling. Du får desuden en meget alsidig hverdag, hvor du kan sætte dit personlige aftryk på virksomhedens resultater.

 

Du bliver desuden en del af et meget stærkt og professionelt landsdækkende brand med en effektiv markedsføring, en professionel organisation og kompetente kolleger.

Da du kommer til at indgå i bemandingsplanen på lige fod med dine medarbejdere, skal du forvente weekendarbejde hver 2. uge. Til gengæld har du fri på andre tidspunkter.

 

Rekrutteringen sker i samarbejde med rekrutteringsfirmaet KRUNIKA v/René Krogsgaard Rønne

Har du spørgsmål om stillingen og XL-BYG Møens Tømmerhandel, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent René K. Rønne på mobil 2679 5653 for mere information og uddybning af stillings indhold.

 

Hvis det lyder som noget for dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning på mail rene@krunika.dk. Bemærk, vi indkalder løbende til samtaler og stillingen besættes, når vi har fundet den rette kandidat.

Arbejdsstedet er XL-BYG – P.W.Wulff – Møens Tømmerhandel, Støvvasen 2, 4780 Stege