fbpx

KRUNIKA Trivsels Forløb

For dig, som ikke ønsker et løbende abonnement

KRUNIKA tilbyder et komplet trivselsforløb for dig, der ønsker en tryg og sikker gennemførsel af trivselsmålinger. Ud over trivselsmålingen får du personlig sparring og ekspertviden, som hjælper dig med at skabe en ny trivselskultur i din virksomhed.

KRUNIKA sørger for gennemførslen af trivselsmålingen og hjælper herfra ledelsen, medarbejderen og virksomheden videre gennem et skræddersyet trivselsforløb. Her arbejder vi med resultatet af målingen, udarbejder en klar handlingsplan samt en opfølgningsplan med klare mål og deadlines.

Brugen af en ekstern udviklingskonsulent betyder, at du tager magtforholdet ud af relationen mellem medarbejdere og ledere. Erfaring viser, at medarbejderne derfor bliver mere ærlige og at lederne kan fokusere på lederrollen og anbefalingerne. KRUNIKA bidrager til, at I kan fortsætte med at arbejde med at forbedre trivslen efter den første måling er gennemført. Jeg indrager mine erfaringer fra andre virksomheder hos dig.

Hverdagen tager ofte over – i det fortsatte fokus ligger den største gevinst.

 

KRUNIKA Trivselsforløbet ser sådan ud:

Uge 1:

  • Indledende dialogmøde (videomøde)
  • Opsætning og gennemførsel af GAIS trivselsmåling
  • Opsætning og gennemførsel af GAIS PULS målinger (hver måned)

Uge 2:

  • Tilbagemelding af resultat til ledelsen (120 min. videomøde)
  • Anbefalinger til organisationsudvikling
  • Personalemøde Præsentation GAIS og Temaindlæg “Arbejdsfællesskabet” (120 min.)
  • Teamleder Sparring og Træning (4 timer videomøde)
  • Personale Præsentations workshop (1/2 dag)

Uge 14 & 28:

  • Opfølgnings samtaler (Videomøde – 2 stk)

Efter 6 – 12 mdr.: (efter dit valg)

  • Ny opfølgende GAIS trivselsmåling gennemføres efter 6-12 måneder.

 

Pris for KRUNIKA Trivselsforløb: DKK 49.500

 

Bemærk: Der vil typisk være en økonomisk besparelse på 10-15% , samt større fleksibilitet ved at købe et af KRUNIKAs abonnementer BASIS eller TRIVSEL

Jeg oplever Rene som en unik sparringspartner. Han formår at koble sin ledererfaring, uddannelser og sine menneskelige egenskaber sammen med en lyst til at gøre en forskel for sine kunder. Desuden formår Rene at koble det teoretiske sammen med det praktiske, hvilken gør at han med sin sociale intelligens kan komme med enorm god sparring og relevante løsninger.

Ulrich Jacobsen

AB Consult & Coaching

Et ord der gennemsyrer René Krogsgaard Rønne og som matcher mig 100% på mig som person og min forretning er: Ordentlighed

De bedste anbefalinger herfra. Troværdighed og loyalitet på højesteniveau.

Carsten S. Hansen

Direktør, XL-BYG Brejnholt Lillebælt

Jeg valgte at arbejde sammen med René på grund af hans faglige netværk og personlige kompetencer. René fik hurtigt en god forståelse for mig som person og mine forventninger.

Søren Møller

Ejer , XL-BYG Samsø

Udvalg af virksomheder KRUNIKA har hjulpet: