fbpx

KRUNIKA Karriere Agent

…Skal du pleje din karriere?

Hvis de dygtigste fodboldspillere har en Agent!

– Kan de dygtigste tømmerhandlere, vel også have en Karriere Agent?

 

Måske er du mellemfornøjet i din nuværende stilling, du er uafklaret om hvor du skal hen i din næste lederstilling – KRUNIKA kan hjælpe dig videre i karrieren på en ny og lidt utraditionel måde i byggematerialebranchen. Lignende koncepter tilbydes på de øverste ledelsesniveauer i Danmark, nu tilbydes konceptet til de dygtigste i byggematerialebranchen.

Hvem kan du ellers fortælle om dine karrieredrømme i branchen?….. Leverandørkonsulenter?… Nej vel…. Dine kolleger?… Nej vel…

KRUNIKA Karriere Agent er unikt og tilbydes kun de mest attraktive spillere/kandidater

Hvem er KRUNIKA Karriere Agent eksklusivt for:

 • Dig der opfatter dig selv, som en af TOP 50 “spillerne” i trælastbranchen *
 • Du har min. 10 års brancheerfaring
 • Dig der er direktør og trænger til nye udfordringer
 • Dig der er Salgschef idag, men føler dig overset i din organisation
 • Dig som har lyst til at udvikle dig i leverandørleddet
 • Måske har du fået en chef, hvor jeres værdier og personlighedstræk uforenlige
 • Måske er du bare midt i dit arbejdsliv og har behov for et bedre arbejdsliv

 

* Jeg forbeholder mig retten til endelig godkendelse.

Bemærk:

 • Jeg tilbyder ikke denne ydelse til ansatte, ved mine nuværende kunder, forhør nærmere…
 • Jeg har kun 5 åbne åbne pladser løbende, p.g.a. min tidsinvestering i Agent rollen.
 • Du skal være i en uopsagt stilling (Er du ledig – så se gerne dette tilbud UNIKA Kandidater )

 

 

Investeringen i et KRUNIKA Karriere Agent forløb er 995 kr. inkl. moms.
Forløbet er gratis for dig – hvis jeg kan sælge dig til din nye arbejdsplads.

Dit udbytte:

 • Du deler dine drømme med mig og  bliver synlig i byggematerialebranchen.
 • Vi arbejder ud fra dine drømme med udgangspunkt i din personlighed og nuværende styrker.
 • Jeg vil være ærlig overfor dig og kun anbefale dig stillinger som jeg også finder relevante for dig (Men valget er dit…)
 • Hvis det ikke er nu du skal videre, så holder jeg øje i markedet for dig.

 

Hvordan er Karriere Agent forløbet:

 • Indledende samtale via video-link (60 min.) – Vi får sparring på dine karriere drømme.
 • Du får min vurdering af din profil og din markedsværdi, samt sparring på hvordan du kan hæve din markedsværdi.
 • Du fortæller mig, hvor du gerne vil arbejde, jeg kontakter virksomhederne og tilbyder dig.
 • Jeg tilbyder også Dig (din profil) efter aftale, aktivt i mit netværk i byggematerialebranchen.
 • Vi har en løbende dialog og du får en fortrolig sparringspartner, som vil dig det bedste.
 • Måske ender du med at få dit Drømmejob.

Fordelene for din nye arbejdsgiver:

 • De får en topkvalificeret og motiveret medarbejder, som de ellers ikke ville komme i kontakt med.
 • De køber en Kandidat pakke, hvor vi gennemfører samtaler, adfærdsprofil analyser og IQ test. Vi sikrer et optimalt match.
 • Virksomheden får sparring og hjælp til dit onboardingforløb, så du kommer trygt og godt igang med at skabe værdi for din nye virksomhed.
 • Ved opstart har Du, virksomhedens nye medarbejder i de 3 måneders prøvetid, mig som onboarding sparringspartner – så tvivl og usikkerhed bliver håndteret.

 

Hvem er din Karriere Agent

Din Karriere Agent er certificeret ICC coach, har 28 års brancheerfaring, 17 års direktørerfaring og certificeret i personprofil analyser. Du kan forvente fuld diskretion og fortrolighed og ikke mindst oplevelse af ordentlighed. Jeg støtter og udfordrer dig, derudover åbner vi døre sammen, som ellers ikke ville kunne findes.

Læs her, hvordan Kenneth oplevede samarbejdet med mig…

“Jeg blev kontaktet af René Krogsgaard Rønne, som samarbejdede med Brejnholt Lillebælt om at rekruttere deres nye salgschef.

Efter en kort betænkningstid, startede jeg dialogen med René. Det gav mig en stor grad af tillid og tryghed i forløbet, at René har over 25 års erfaring fra trælastbranchen. Det gjorde beslutningen nemmere, da René forstod mine spørgsmål og kunne rådgive mig om mit potentielle karriereskifte.

Jeg gik og drømte om at blive salgschef, jeg fik ikke muligheden i min tidligere organisation. Nu kan jeg udvikle mig som salgschef, med en direktør som ønsker at udvikle mig. Jeg er glad.

Fra første kontakt til underskrevet ansættelseskontrakt gik der kun 7 dage, det gik stærkt. Efterfølgende har både min direktør Carsten og jeg gennemført personligheds analyser og fået feedback og sparring på, hvordan vores personligheder er og hvad vi skal være opmærksom på i hverdagen. Både min nye chef góg jeg har fået anbefalinger til mit onboarding forløb. Hele processen var faktisk mere end jeg havde forventet, det viser bare at René har stor fokus på at sikre at ansættelsen holder, det giver mig tryghed.

Alt i alt er jeg rigtig glad og tilfreds med rekrutteringsforløbet. Alt er foregået ordentligt og der har været stor fokus på at jeg skulle komme godt i gang i mit nye job. Jeg har aldrig før oplevet den store fokus på, at jeg også ville komme godt i gang i den nye stilling, det har René en stor andel i”

Kenneth Juhl Jessen

Salgschef, XL-BYG Brejnholt Lillebælt

Kontakt mig:

Ønsker du en indledende samtale i al fortrolighed – Så kontakt til René –  mobil 2679 5653 – mail rene@krunika.dk

Skal jeg ikke være din KRUNIKA Karriere Agent – så kan nedenstående ydelse være attraktiv for dig:

 

UNIKA Kandidater

Din Gratis mulighed for at markedsføre Dig i Byggematerialebranchen.