fbpx

BASIS rekrutteringsforløb

KRUNIKAs Basis rekrutteringsforløb er vores ydelse, hvor vores samarbejdspartnere typisk klarer rekrutteringsprocessen selv. 

 

KRUNIKA er din eksterne rekrutterings partner – der hæver standarden for rekrutteringsprocessen. 

Dine fordele ved BASIS rekrutteringsforløbet er:

  • Du får adgang til sparring på valg af personprofil
  • Du bliver udfordret på dine egne tanker om ønske kandidaten
  • Du får adgang til analyser af jeres kultur, lederen, teamet og finale kandidaterne
  • Ekstern hjælp til screening og reference indhentning. 
  • Du får rådgivning og vejledning til onboarding forløbet.

Alle vores ydelser er unikke – og vi tilpasser altid processen til din virksomheds specifikke ønsker og behov, uden at vi går på kompromis med kvaliteten og det endelige resultat. 

 

BASIS Rekrutteringforløb procesbeskrivelse: 

Virksomhedsanalyse: 

Vi indleder med at sikre KRUNIKA har forståelse for virksomheden, mål, strategi, organisation, salgsmetode og salgsproces. 

Teamanalyse: 

KRUNIKA gennemfører en e-stimate Teamanalyse (op til 5 personer er inkluderet), så vi får en indsigt de personprofiler som kandidaten skal samarbejde med. 

Personprofil analyse: 

Grundig afdækning af den kandidat profil du ønsker, KRUNIKA garanterer, at du bliver udfordret på dine ønsker til personprofilen. e-stimate Jobprofil i forhold til adfærdstræk og e-stimate Kulturanalyse af teamet gennemføres. Analyserne munder ud i en person profil, hvor vi husker på at kandidaten skal passe ind i den kultur som findes. Vi ved at de personlige kompetencer er mindst lige så vigtige som de faglige. Vi overvejer sammen, om der er interne kandidater. 

Job analyse: 

Vi gennemgår jobbets indhold, konkrete succes kriterier samt løn og ansættelsesvilkår. 

Leder analyse: 

Vi kender vigtigheden af at matche leder og medarbejder, derfor gennemfører den ansættende leder en e-stimate adfærdsprofil. Adfærdsprofilen holder vi op mod finale kandidaterne, og finder derved det bedste match. 

e-stimate Adfærdsprofiler & Cultural Fit:  

KRUNIKA gennemfører adfærdsprofil analyser af Finale kandidaterne (3 person adfærdsprofiler er inkluderet). Kandidaterne tilbydes en tilbagemelding på deres adfærdsprofiler. 

KRUNIKA analyserer også, om Finale kandidaterne passer ind i den etablerede kultur i temaet. 

IQ/evne test kan efter ønske tilkøbes (anbefales til lederstillinger) 

Inden du møderne kandidaterne vil du få tilsendt en præsentation af hver kandidat, inklusiv et kort resume af adfærdsprofil og kulturel match med teamet, samt KRUNIKAs vurderinger i forhold til styrker og udviklingspunkter. 

Referencer: 

KRUNIKA trækker 2-3 referencer (op til 10 år tilbage) på ønskede kandidater. Her det vigtigt at vi lytter aktivt og ikke er farvet af eget indtryk. 

Tillykke med din nye medarbejder: 

KRUNIKA analyserer din nye medarbejders e-stimate adfærdsprofil. Herefter udleveres en skriftlig rapport med angivelse af gode råd til den personlige onboarding af medarbejderen, samt fokuspunkter om motivation/de-motivation, samt essentielle råd til ledelsen af din nye medarbejder. KRUNIKAs Vejledning til Velkomst af nye medarbejdere udleveres. 

 

Pris indikation: 20 – 30.000 kr. excl. moms

Din pris afhænger bl.a. af stillingstype og dit konkrete behov. Vi skræddersyer gerne forløbet efter dine ønsker. Vi aftaler altid en fast pris, når vi har aftalt opgavens indhold.

Bemærk: Flere e-stimate analyser er inkluderet i prisen (person, team, kultur).

Skal KRUNIKA bidrage til dit rekrutterings forløb? Så tag kontakt til René –  mobil 2679 5653 – mail rene@krunika.dk

Se eksempler på andre rekrutteringsforløb her:

KNASTEN rekrutteringsforløb

KNASTEN rekruttering er tilpasset til byggematerialebranchen.

Hvilke elementer der indgår i denne proces kan du læse meget mere om ved at klikke her.

 

UNIKA rekrutteringsforløb

Med UNIKA rekrutteringsforløbet bliver du hjulpet igennem alle aspekter af rekrutteringen. Det er så at sige, den komplette rekruttering, hvor du som virksomhed skal gøre mindst muligt.
Du overlader opgaver i professionelle hænder og sikrer samtidig, at du får den bedste kandidat til jobbet.

Din Rekrutteringspartner

Din Rekrutteringspartner er den fleksible rekutteringsløsning. Du kan frit vælge blandt de opgaver, du skal have løst inden for din rekrutteringsproces. Det kan være, du ønsker assistance til håndtering af ansøgninger, kandidatudvælgelse, short list, udtagning afreferencer eller personprofiler. Du kan frit vælge den løsning der passer til dit behov.