fbpx

KRUNIKA Arbejdsliv samtale

 

Din arbejdslyst påvirker hele dit liv. Derfor er det vigtigt, at du arbejder aktivt med din arbejdslyst og trivsel. Det, at du læser med her, viser, at du tager hånd om din arbejdslyst – og dit liv.

 

I samtalen finder vi sammen ud af hvad, hvad der motiverer og driver dig i dit arbejdsliv. Du får du inspiration til at gøre en aktiv indsats for dit arbejdsliv, uanset om det er i dit nuværende job eller i et nyt.

I din arbejdsliv samtale vil vi komme omkring følgende temaer:

 

Arbejdslyst og trivsel – Få nye perspektiver på dit arbejdsliv og bliv bevidst om, hvordan du forbedrer din arbejdslyst via GAIS Trivselsmåling platformen, der måler din arbejdslyst og giver konkrete værktøjer til personligt fokus og forandring.

 

Jobskifte og jobsøgning – Overvejer du nyt job, brancheskift eller trænger du til nye udfordringer? Få sparring på hvorfor og hvordan du komme videre i dit arbejdsliv. Vi ser på dit CV, ansøgning, og inspirerer til jobsamtalen, med blik for tidens trends indenfor rekruttering til arbejdsmarkedet.

 

Uddannelse og kompetenceafklaring – Hvad er dine stærkeste kompetencer? Vi hjælper dig med kompetenceafklaring, samt hvor du har mulighed for at udvikle dig, eksempelvis med uddannelse eller et kursus. Lad os tage en snak om dine muligheder, hvilken retning du skal i. Fremtiden kræver at vi løbende genopfinder os selv og videreudvikler vores komptencer til fremtidens arbejdsmarked.

Hvem er din sparringspartner 

René er ICC certificeret erhvervscoach, GAIS Business Partner, Arbejdslyst konsulent og er certificeret i personprofilanalyser. Du kan forvente diskretion og fortrolighed.

 

Når vi har indgået en aftale, modtager du et link, hvor du kan måle din arbejdslyst. Resultatet af målingen vil blive taget med i dialogen om de emner, du har valgt, at samtalen skal handle om.

 

En KRUNIKA arbejdsliv samtale er for dig, der tager ansvar for dit eget arbejdsliv og har fokus på hvad du selv kan gøre for at forbedre din situation.

Samtalen kan være på telefon eller via Skype. (fysiske møder aftales individuelt)

Samtale varighed ca. 30 minutter. (tilbydes fredage fra 08.00-15.00)

Pris 495 kr. inkl. moms

Kontakt René på mobil 2679 5653 eller rene@krunika.dk, hvis du ønsker en samtale om dit arbejdsliv.

Måske har du behov for hjælp til at finde dit drømmejob – Læs KRUNIKA kan hjælpe nedenfor

 

 

Karriere Coach

På vej mod dit drømme job… Vi arbejder realistisk ud fra dine drømme og tager udgangspunkt i din personlighed og dine nuværende styrker. Læs hvordan her…